Netflix, Kasım ayında ilk canlı spor yayınını gerçekleştirecek

Netflix Co-CEO'su Ted Sarandos tarafından paylaşılan bilgilere göre platformun ilk canlı spor yayını olacak olan golf turnuvası, önümüzdeki Kasım ayında gerçekleşecek.
Netflix, Kasım ayında ilk canlı spor yayınını gerçekleştirecek

Netflix'in ilk canlı spor yayınına hazırlandığını geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Kısa süre önce profesyonel golf oyuncuları ve Formula 1 sürücülerinin yer alacağı ünlüler golf turnuvası oluşturmak için görüşmeler başlayan şirket, söz konusu turnuva ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Netflix Co-CEO'su Ted Sarandos tarafından paylaşılan bilgilere göre platformun ilk canlı spor yayını olacak olan golf turnuvası, önümüzdeki Kasım ayında gerçekleşecek. Hatırlatmak gerekirse Netflix, son yıllarda spor odaklı içeriklerle önemli bir başarı yakaladı.

The Last Dance, Break Point, Full Swing ve Formula 1: Drive to Survive belgeselleri ile birlikte geniş bir kitleye ulaşan Netflix, canlı spor yayınları ile bu alandaki başarısını devam ettirmeyi hedefliyor. Profesyonel golf oyuncuları ve Formula 1 sürücülerinin yer alacağı ünlüler golf turnuvası, Full Swing ve Formula 1: Drive to Survive spor belgeselleri için bir tanıtım aracı görevi de görecek.

Golf turnuvasının Kasım ayında gerçekleşeceği paylaşılsa da henüz tam tarih ve turnuvanın katılımcıları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Netflix tarafından paylaşılan bilgilere göre ünlüler golf turnuvası içinde hem Full Swing hem de Formula 1: Drive to Survive'da gördüğümüz sporculardan birkaçı yer alacak.

Las Vegas'ta gerçekleşecek olan ünlüler golf turnuvasının her yıl düzenli olarak gerçekleşecek bir turnuva olmayacağını ve sadece bir kere düzenleneceğini de ekleyelim. İlerleyen dönemlerde Netflix'in daha fazla canlı spor etkinliği ile karşımıza çıkması da sürpriz olmayacaktır. Netflix'in canlı spor yayınları ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.