Verimlilik odaklı 5 ChatGPT eklentisi

Ücretsiz sürümü kadar ücretli sürümüyle de pek çok kullanıcıya hitap eden ChatGPT, ücretli sürümde sunduğu eklentiler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için ChatGPT kullanımında verimliliğinizi artıracak 5 eklentiyi derledik. 
Verimlilik odaklı 5 ChatGPT eklentisi

OpenAI’ın yapay zeka çözümü ChatGPT'nin kısa süre içinde yakaladığı hızlı bir yükselişi her ne kadar Haziran ayında sekteye uğrasa da; hala ciddi anlamda talep görmeye devam ediyor. Ücretsiz sürümü kadar ücretli sürümüyle de pek çok kullanıcıya hitap eden ChatGPT, ücretli sürümde sunduğu eklentiler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için ChatGPT kullanımında verimliliğinizi artıran 5 eklentiyi derledik. 

Verimliliğinizi artıracak ChatGPT eklentileri

Prompt Perfect

Prompt Perfect, ChatGPT'nin yanıtlarının kalitesine göre kullanıcı girdilerini iyileştiriyor. Eğer girdinin yani komutun daha net, daha spesifik olması gerekiyorsa, komutları buna göre değiştiriyor. Eklenti, yeniden ifade edilmek üzere kullanıcı girdisini içeren bir JSON nesnesini işliyor. Yeniden ifade etme işlemi için ise GPT-3.5-turbo modelini kullanıyor.

Whimsical

Diyagramlar ve zihin haritaları için müşterek çalışma imkanı sunan Whimsical, aynı zamanda ChatGPT eklentisi ile adından söz ettiriyor. Whimsical eklentisi ile bir süreci görselleştirebilir, bir diyagramı komutlar aracalığıyla oluşturabilirsiniz. Whimsical, komutların neticesinde akış şemaları ya da zihin haritaları oluşturuyor. Eğer kimlerle çalıştığınızı aktarırsanız, şirketiniz için organizasyon şeması hazırlaması mümkün. 

Daigr.am

Whimsical'ın yanı sıra veriye dayalı grafikler oluşturmak için Daigr.am'ın eklentisinden de faydalanabilirsiniz. Bunun için grafikte kullanılacak verileri ChatGPT'ye yapıştırmanız yeterli. Whimsical'dan farklı olarak Daigr.am kapsamlı bir üründen ziyade sadece bir ChatGPT eklentisi olarak faaliyet gösteriyor. Hatta Daigr.am geliştiricisinin, OpenAI topluluğula paylaştığı gelişmelere erişmeniz mümkün. Haziran ayına ait Daigram kullanım verileri ise dikkat çekici. 

Clay

Kişilerinizi yönetmenizi sağlayan Clay, sizin için önemli insanlarla iletişimde kalmanızı sağlıyor. Aracın ChatGPT eklentisi ise Clay'i ChatGPT yetenekleriyle bir araya getiriyor. Clay eklentisiyle yapabileceklerinize örnek vermek gerekirse, ziyaret ettiğiniz şehirde belli bir sektörde çalışan kişileri sorgulayabilirsiniz. Aynı şekilde bu kişilere özel bir e-posta taslağı oluşturulmasını da talep edebilirsiniz. Clay ayrıca yakın zamanda yeni yapay zeka asistanı Nexus'u tanıttı. Nexus, iş ağınızla ilişki geliştirmenizi destekleyerek, networking faaliyetlerinizi bir üst seviyeye çıkarıyor. 

Ai Tool Hunt

Yapay zeka araçlarının artışıyla birlikte hemen hemen her konuda bir yapay zeka aracına rastlamak mümkün. Ai Tool Hunt eklentisi, bir görev ya da zorluğu tanımlayarak buna uygun yapay zeka destekli araçlar öneriyor. Eklenti, 120'den fazla kategoride 1600'den fazla yapay zeka aracına ev sahipliği yapan bir veri tabanına sahip. Ai Tool Hunt'tan faydalanmak için girdi olarak bir görevden, problemden ya da bir kullanım senaryosundan bahsedebilirsiniz. Komutlardan bağımsız bir keşfe çıkmak istiyorsanız Ai Tool Hunt'ın web sitesi sizleri bekliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.