Kimlik doğrulama platformu Bureau, 16,5 milyon dolar yatırım aldı

Bureau tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, A serisi yatırım turu kapsamında 4,5 milyon dolar ek yatırım aldı. Bureau, 4,5 milyon dolarlık ek yatırım ile birlikte A serisi yatırım turunu 16,5 milyon dolar yatırım ile tamamladı.
Kimlik doğrulama platformu Bureau, 16,5 milyon dolar yatırım aldı

Kurumlar için kimlik doğrulama hizmeti sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Bureau, yatırım aldığını duyurdu. Bureau tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, A serisi yatırım turu kapsamında 4,5 milyon dolar ek yatırım aldı. Bureau, 4,5 milyon dolarlık ek yatırım ile birlikte A serisi yatırım turunu 16,5 milyon dolar yatırım ile tamamladı.

Bureau'nun 4,5 milyon dolarlık yatırımı, GMO Venture Partners ve GMO Payment Gateway'den geldi. A serisi yatırım turunun diğer katılımcıları arasında ise Quona Capital ve Commerce Ventures de yer alıyor. Alınan yeni yatırım ile birlikte Bureau girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 20,5 milyon dolara ulaştı.

Yatırım ile birlikte GMO Payment Gateway ile stratejik bir iş birliği de yapan Bureau, yeni bir satın alma gerçekleştirdiğini de duyurdu. Bureau, Y Combinator destekli bir kimlik doğrulama girişimi olan inVOID'i satın aldı. Bureau ve inVOID arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi ise paylaşılmadı.

2020 yılında Ranjan R Reddy tarafından San Francisco'da kurulan Bureau, Dubai ve Hindistan'da çalışanlara sahip.  Kurumsal firmalara hizmet veren bir kimlik doğrulama platformu olan Bureau, müşterilerini dolandırıcılardan korumayı hedefliyor.

Bureau, son 1 yıl içinde müşteri ve gelirlerini 6 kat artırdığını paylaştı. Bureau tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, son 1 yıl içinde toplamda 300 milyondan fazla kimlik doğrulaması da gerçekleştirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.