Mobil uygulama geliştirme sürecine odaklanan Embrace, 20 milyon dolar yatırım aldı

Embrace'in 20 milyon dolarlık yatırım turu, New Enterprise Associates (NEA) liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, NEA haricinde ise Greycroft, AV8 (Allianz) ve Eniac katıldı.
Mobil uygulama geliştirme sürecine odaklanan Embrace, 20 milyon dolar yatırım aldı

Yazılım geliştiricilerin daha iyi mobil oyun ve uygulamalar geliştirmesine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Embrace, yatırım aldığını duyurdu. Embrace tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, C serisi yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım aldı.

Embrace'in 20 milyon dolarlık yatırım turu, New Enterprise Associates (NEA) liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, NEA haricinde ise Greycroft, AV8 (Allianz) ve Eniac katıldı. Hatırlatmak gerekirse Embrace, en son 2021 yılının Ekim ayında yine NEA liderliğinde 45 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan 20 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Embrace'in bugüne kadar aldığı toplam yatırım 77 milyon dolara ulaştı.

2016 yılında Eric Futoran, Fredric Newberg ve Maggie Shih tarafından San Francisco'da kurulan Embrace, sunduğu detaylı analiz ve veriler ile birlikte mobil uygulamaların daha iyi bir hale getirilmesine odaklanıyor. Kurucular arasında yer alan Eric Futoran'ın geçtiğimiz Nisan ayında 4,9 milyar dolar karşılığında satılan Scopely girişimin kurucuları arasında yer aldığını da ekleyelim.

Yazılım geliştiricilerin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Embrace, mobil oyun ve uygulama geliştirme sürecinin her aşamasında geliştiricilere içgörüler sunuyor. Kullanıcılarına çeşitli entegrasyonlar ve API'lar da sunan Embrace, özellikle uygulamalardaki hatalara odaklanıyor. Yukarıda da belirttiğimiz üzere sadece mobil için hizmet sunan Embrace; Android, iOS, React Native, Unity ve Flutter projeleri için destek veriyor.

Bir yıl içinde müşterilerini yüzde 130 oranında artırmayı başaran Embrace'in müşterileri arasında ise The New York Times, Yum Brands, Discover, Marriott ve Yahoo gibi önemli firmaların yer aldığını da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.