Müşteri etkileşimi platformu Segmentify, Koç GSYF ve Sabancı Ventures’tan yatırım aldı

Segmentify, Inventram’ın danışmanlığını yaptığı Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. Koç Topluluğu Şirketleri Birinci Özel Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) ve Sabancı Ventures’tan yatırım aldığını duyurdu.
Müşteri etkileşimi platformu Segmentify, Koç GSYF ve Sabancı Ventures’tan yatırım aldı

Webrazzi Arena’da sahne alan girişimler arasında yer alan Segmentify'ın, Esor Investments'tan 1 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Segmentify, 1 yıldan kısa bir süre içinde yeni bir yatırım ile karşımıza çıktı. 

Online alışveriş odaklı bir müşteri etkileşimi platformu olarak hizmet veren Segmentify, Inventram’ın danışmanlığını yaptığı Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. Koç Topluluğu Şirketleri Birinci Özel Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) ve Sabancı Ventures’tan yatırım aldığını duyurdu.

Segmentify'ın tam olarak ne kadar yatırım aldığı veya değerlemesi ile ilgili bir bilgi paylaşılmasa da, şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 8 milyon dolara ulaştığı aktarıldı.

Hatırlatmak gerekirse 2022 yılının Eylül ayında Segmentify'ın aldığı toplam yatırım 4,5 milyon dolar olarak açıklanmıştı. Kısacası Segmentify'ın Koç GSYF ve Sabancı Ventures’tan 3,5 milyon dolar yatırım aldığını söylemek yanlış olmayacaktır. Söz konusu yatırım turunun devam ettiğini de ekleyelim.

2015 yılında Murat Soysal ve Ergin Eroğlu tarafından kurulan bir teknoloji şirketi olan Segmentify, yapay zeka ve büyük veri odaklı çözümler sunuyor. Sunduğu yapay zeka teknolojisiyle, online satış yapan markaların ziyaretçilerine kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunarak cirolarını artırmalarına odaklanan Segmentify, bugüne kadar 40'tan fazla ülkede toplamda 300'ün üzerinde online mağazaya hizmet sundu.

Müşteri yolculuğunun her adımında çözümler sunmak üzere bu yıl e-posta pazarlaması hizmeti vermeye de başlayan girişim, ülkemizdeki müşteri sayısını ise 3 kat artırdı.

Globale açılmış bir Türk teknoloji firması olarak ülkemizin en güçlü şirketlerinden yatırım almış olmaktan dolayı gururlu olduklarını belirten Segmentify kurucusu ve CEO’su Murat Soysal, bugüne kadar aldıkları yatırımları, müşterilerinin cirolarını artıracak stratejileri en verimli şekilde hayata geçirmek üzere kullandıklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.