BtcTurk Kripto'nun CEO'su Onur Güven oldu

BtcTurk Kripto şirketinin CEO'su ülkemizdeki finans ekosisteminin önemli isimleri arasında yer alan Onur Güven oldu.
BtcTurk Kripto'nun CEO'su Onur Güven oldu

BtcTurk'ün kripto odağındaki mobil uygulaması olan BtcTurk | PRO'nun yoluna BtcTurk Kripto olarak devam edeceğini gün içinde sizlere aktarmıştık. BtcTurk Kripto şirketinin CEO'su ise ülkemizdeki finans ekosisteminin önemli isimleri arasında yer alan Onur Güven oldu.

Daha önce Turkcell ve Turkcell'in ödeme teknolojilerine odaklanan şirketi Paycell bünyesinde uzun süre görev yapan Onur Güven, kısa süre önce kripto tarafına geçiş yaptı. Hatırlatmak gerekirse Onur Güven'in Crypto.com'un Türkiye Genel Müdürü olduğunu geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere aktarmıştık.

Aradan geçen yaklaşık 1,5 yıllık sürecin ardından ise BtcTurk Kripto'ya geçiş yapan Güven, kariyerine BtcTurk Kripto CEO'su olarak devam edecek.

BtcTurk Pro’nun BtcTurk Kripto olarak yeni marka adıyla profesyonel kullanıcılara gelişmiş özellikler sunarken ek olarak, sektöre yeni kullanıcıların da basit işlem yapılabilmesini sağlayan özelliklerle bu platformu geliştirmeye devam edeceklerini belirten BtcTurk Kripto CEO’su Onur Güven, bu sayede BtcTurk Kripto'nun daha kapsayıcı, daha kolay ve daha gelişmiş bir platform olarak tüm kullanıcılara hitap edeceğini aktardı.

Güven, yenilikleriyle kripto para dünyasını daha geniş bir tabana yaymak ve finansal dünyada ana akım bir pozisyona evrilmesine katkıda bulunmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.