Meta'dan sanal gerçeklik odaklı oyun aboneliği: Meta Quest+

Meta Quest+ aboneliği ile birlikte Quest kullanıcılarına her ay iki sanal gerçeklik oyunu sunulacak. Bugünden itibaren kullanıma sunulan Meta Quest+ aboneliği, Quest 2 ve Quest Pro sahipleri tarafından kullanılabilecek.
Meta'dan sanal gerçeklik odaklı oyun aboneliği: Meta Quest+

Sanal gerçeklik pazarının en önemli oyuncuları arasında yer alan Meta'nın yeni sanal gerçeklik gözlüğü olan Meta Quest 3 modelini tanıttığını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Meta'nın sanal gerçeklik odağındaki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Quest modelleri ile birlikte önemli bir başarı yakalayan Meta, Quest kullanıcıları için yeni bir abonelik servisi başlattığını duyurdu. Meta, "Meta Quest+" isimli abonelik servisi ile birlikte Quest kullanıcılarına sanal gerçeklik oyunları sunmaya başlıyor.

Meta Quest+ aboneliği ile birlikte Quest kullanıcılarına her ay iki sanal gerçeklik oyunu sunulacak. Bugünden itibaren kullanıma sunulan Meta Quest+ aboneliğinin Quest 2 ve Quest Pro sahipleri tarafından kullanılabileceğini de ekleyelim. Önümüzdeki Ekim ayında satışa çıkması beklenen Meta Quest 3 modelinin kullanıcıları da Meta Quest+ abonelik servisine abone olabilecek.

Meta Quest+ aboneliğinin fiyatı ise aylık 8, yıllık ise 60 dolar. Meta Quest+ aboneliği çerçevesinde kullanıcılara sunulan ilk iki oyun ise Pistol Whip ve Pixel Ripped 1995 oldu. Önümüzdeki Ağustos ayında ise Walkabout Mini Golf ve Mothergunship: Forge oyunlarının sunulacağı açıklandı. Aboneliğiniz devam ettiği sürece Meta Quest+ kütüphanesinde yer alan tüm oyunlara erişebileceksiniz.

Hatırlatmak gerekirse oyun aboneliği konusunda Xbox Game Pass ve PlayStation Plus gibi önemli örnekler yer alıyor. Özellikle konsol ve PC tarafından sunulan oyun odaklı abonelikler, Meta Quest+ ile birlikte sanal gerçeklik gözlüğü pazarına da gelmiş oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.