Uygulama oluşturma platformu Easyapp, kitle fonlaması ile 19,6 milyon TL yatırım topladı

Easyapp, Fonangels üzerinden gerçekleştirdiği kitle fonlama kampanyası ile birlikte 475 milyon TL değerleme üzerinden 19,6 milyon TL yatırım aldı.
Uygulama oluşturma platformu Easyapp, kitle fonlaması ile 19,6 milyon TL yatırım topladı

Dijital dönüşüm için mobil odaklı çözümler geliştiren bir girişim olan karşımıza çıkan Taptoweb'i ilk olarak 2017 yılının Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Webrazzi Mobil 2017 sahnesinde de yer alan Taptoweb'in mobil uygulaması olan Easyapp, Fonangels üzerinden gerçekleştirdiği kitle fonlama kampanyasını başarılı bir şekilde tamamladı.

Easyapp'in kampanya sayfasında yer alan bilgilere göre geçtiğimiz Nisan ayında başlayan kitle fonlama kampanyası, 22 Haziran tarihinde tamamlandı. Easyapp, kitle fonlama kampanyası ile birlikte 475 milyon TL değerleme üzerinden 19,6 milyon TL yatırım aldı.

Easyapp'in kitle fonlama kampanyasına 100'ü nitelikli yatırımcı olmak üzere toplamda 713 yatırımcı katıldı. Kampanyaya katılanlar arasında Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Fonangels GSYF de bulunuyor. 

İşletmelere ve bireylere onlarca kategoride kendi uygulamalarını kolayca oluşturabilecekleri, önizleme yapabilecekleri, uygulama mağazalarında ve web dünyasında yayınlayabilecekleri bir çözüm sunma hedefi ile yola çıkan Easyapp, herhangi bir teknik ve kodlama bilgisi gerektirmeden mobil cihazlarda kullanılabiliyor.

İşletmelerin Easyapp ile kullanıcılarının eğilimlerini analiz edebileceklerini de ekleyelim. Kısacası kodlama bilmeden mobil uygulama geliştirmenizi sağlayan Easyapp, işletmelerin dijital dönüşümüne katkı sağlamayı planlıyor. Easyapp'in kullandıkça öde sistemi ile gelir elde ettiğini de ekleyelim. 

Easyapp ekibi

Easyapp'in teknik veya yazılım bilgisi gerektirmeden mobil cihazında uygulama oluşturmayı sağlayarak işletmeler ve bireylerin dijital dönüşümünü kolaylaştırmayı hedeflediğini belirten Taptoweb Kurucusu ve CEO'su Enes Zahid Urhan, yatırım turundan elde ettikleri kaynakları, inovasyon ve büyüme stratejilerine odaklanmak için kullanacaklarını aktardı. Urhan, uygulama oluşturma deneyimini daha da kolaylaştırarak başta Türkiye, Avrupa ve ABD pazarları olmak üzere müşteri kitlelerini genişletecek ve kısa zamanda pazarda güçlü bir dominasyon sağlayacaklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.