Koçfinans Demo Day programını kazanan girişimler: Maslak Teknoloji A.Ş., Kiralarsın, Rackle

Maslak Teknoloji A.Ş. birinci olarak 80 bin TL, Kiralarsın ikinci olarak 50 bin TL, Rackle üçüncü olarak 30 bin TL değerinde para ödülü kazandı.
Koçfinans Demo Day programını kazanan girişimler: Maslak Teknoloji A.Ş., Kiralarsın, Rackle

Koçfinans Demo Day Programı kapsamında, jüri üyeleri tarafından girişimci ve ekip potansiyeli, ürün ve hizmetlerin yenilikçiliği ve/veya farklılaşması, pazardaki fırsatlar, gelecek stratejisi ve büyüme potansiyeli, dijital odaklı olma gibi kriterlere göre değerlendirilerek finale kalan 3 girişim ödüle layık görüldü.

Finansal teknoloji çözümleri sunan Maslak Teknoloji A.Ş. birinci olarak 80 bin TL, çeşitli elektronik ürünleri kiralama hizmeti sunan Kiralarsın ikinci olarak 50 bin TL, bankacılık çözümleri sunan Rackle üçüncü olarak 30 bin TL değerinde para ödülü kazandı. Bu girişimler, aynı zamanda iş birliği imkanları, yatırım alma ve nakit desteği gibi çeşitli avantajlara da sahip olacak.

Maslak Teknoloji A.Ş.: Maslak Teknoloji A.Ş; Türk girişimciler Alper AkcanTolga Ulutaş ve Emre Hayretci tarafından açık bankacılık alanında faaliyet göstermek üzere kuruldu. Fintech sektöründe çalışmalarını yürüten Maslak Teknoloji’nin hedefi, hem bireyler hem de kurumlar için ürettiği servislerle Türkiye’de pazar lideri olmaktan öte özellikle BaaS ve dijital bankacılık alanlarında Avrupa’da söz sahibi olmak.

Kiralarsın: Elektronik cihazları güvenli bir şekilde kiralamanıza odaklanan Kiralarsın; Başak BaykanÇağdaş DikiciBurak Koyun ve Mehmet Emin Ciddi tarafından kuruldu. 2021 yılında hayata geçirilen Kiralarsın projesi, 2022 yılının Ocak ayında ise faaliyetlerine başladı. Drone, su altı kamerası, oyun konsolu, temizlik robotu, akıllı telefon ve akıllı saat gibi pek çok teknoloji ürününü kiralanmasına olanak tanıyan Kiralarsın, teknolojik ürünleri satın almadan önce denemek isteyen kişiler için bir sistem sunuyor. 

Rackle: Kobaküs kurucuları tarafından İngiltere merkezli olarak kurulan Rackle, birçok şirketin herhangi bir lisansa ihtiyaç duymadan kendi bankacılık çözümünü birkaç hafta içinde müşterilerine sunmasına odaklanan Rackle, yurt içi veya yurt dışında bankacılık hizmeti vermek isteyen şirketlerin kullanabileceği tak-çalıştır çözümlere sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.