Param, Univera ve bağlı iştiraki Univis'i bünyesine kattı

Param, Univera ve bağlı iştiraki Univis'i bünyesine kattı. Şirket, bu sayede finansal teknoloji alanındaki farklı çözümleriyle ekosistemini büyütmeyi hedefliyor.
Param, Univera ve bağlı iştiraki Univis'i bünyesine kattı

Param, Univera ve bağlı iştiraki Univis'i bünyesine kattı. Şirket, bu sayede finansal teknoloji alanındaki farklı çözümleriyle ekosistemini büyütmeyi hedefliyor. Yeni dönemde Param bünyesinde yer alan Finrota ve Kredim markalarıyla Univera arasında yeni iş birliği fırsatları doğacak. Böylece şirketlerin ihtiyaçlarına uçtan uca çözümler sunuluacak ve bu süreç Param’ın çatısı altında yeteneklerin ve uzmanlıkların artmasını ve güçlenmesini sağlayacak.

Univera'nın ürün gamı Param'ın finansal teknolojisi ile buluşurken, Univera'daki distribütör, bayi, alt bayi gibi müşteriler arasındaki akışlara da Param'ın ödeme sistemleri entegre edilecek. Bununla birlikte Kredim’in yetenekleri ile bütünleşik finans altyapısı sunulacak. Univera aynı zamanda müşteri ve ürün portföyü ile Param'ın Avrupa açılımına da destek verecek.

Param bünyesindeki Kredim, Univera'daki bayi ağına nakit çözümlerinin sunulmasını sağlarken, Finrota ise online tahsilat ve açık bankacılık uzmanlığı konularında çözümler sunacak. Ayrıca Univera'daki insan kaynağı yeteneklerinin de katılımı ile Param, teknoloji alanında kadrosunu güçlendirecek.

Univera, 270 binden fazla noktada yaygınlığı ile Türkiye'nin en önemli şirketleri arasında ve en büyük 500 hizmet ihracatçısından biri. Univera farklı sektör ihtiyaçlarına yönelik olarak; Çoklu Kanal Satış Yönetimi, İş Ortağı Yönetimi, Mobil Ekip Yönetimi, Depo ve Üretim Yönetimi, Sahadan Veri Toplama, Tedarik Yönetimi gibi konularda kendi ürettiği yazılımlarla iş süreçlerinin hızlı ve minimum hata ile gerçekleşmesini sağlıyor ve Türkiye’de gösterdiği faaliyetin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde projeler yürütüyor. Univis ise OT/VT ve IoT alanlarında başlayan faaliyetlerini bugün; satış, servis ve lojistik konularındaki yazılım, donanım, destek ve proje hizmetlerini sağlayarak devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.