Kadın sağlığına odaklanan mobil uygulama: Pepapp | Uygulama inceleme

Uygulama inceleme serimizin yeni konuğu kadın sağlığına odaklanan mobil bir uygulama olan Pepapp oldu. Pepapp ile ilgili tüm detayları şirketin kurucu ortağı ve CEO'su olan Emrah Yiğit ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj içinde bulabilirsiniz.

Yerli bir fiziksel sağlık koçu uygulaması olarak karşımıza çıkan MoovBuddy'yi şirketin kurucusu ve CEO'su olan Güner Bayram ile birlikte konuştuğumuzu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise kadınlara özel dijital asistan olarak hizmet veren Pepapp oldu. 

Odağına kadınları alan yerli bir dijital asistan uygulaması olan Pepapp'ı ilk olarak 2016 yılının Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. İlk yatırımını ünlü oyuncu Bensu Soral'dan alan Pepapp, 2020 yılının Mayıs ayında ise 2 milyon kullanıcı barajını aştı.

5 milyondan fazla kadına ulaşan bir uygulamaya dönüşen Pepapp, odağına kadın sağlığını alıyor. Adet takvimi, hamilelik modu, AstroPep, günlük bildirimler, sosyal özellikler, hatırlatıcılar ve blog gibi çeşitli içeriklere sahip olan Pepapp, Apple Sağlık ile senkronize bir şekilde çalışabiliyor. 

Pepapp ile ilgili tüm detayları şirketin kurucu ortağı ve CEO'su olan Emrah Yiğit ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj içinde bulabilirsiniz. Dilerseniz Pepapp uygulamasına iOS için buradan, Android için ise buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.