Fiziksel sağlık koçu: MoovBuddy | Uygulama inceleme

Uygulama inceleme serimizin yeni konuğu sağlık teknolojilerine odaklanan bir uygulama olan MoovBuddy oldu. Fiziksel sağlığı korumaya ve tedavi etmeye yardımcı olan egzersiz uygulaması MoovBuddy'yi 2020 yılının Ocak ayında sizlere aktarmıştık.

Yerli bir FemTech uygulaması olarak karşımıza çıkan Goddess'ı şirketin kurucu ortağı ve COO'su olan Sarp Keskin ile birlikte konuştuğumuzu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise sağlık teknolojilerine odaklanan bir uygulama olan MoovBuddy oldu.

Fiziksel sağlığı korumaya ve tedavi etmeye yardımcı olan egzersiz uygulaması MoovBuddy'yi ilk olarak 2020 yılının Ocak ayında sizlere aktarmıştık.

Güner Bayram tarafından kurulan MoovBuddy, bel boyun ağrılarını azaltmak isteyen, omuz diz kalça gibi bölgeler için bölgesel güçlendirme yapmak isteyen ya da duruşunu düzeltmek isteyen kişilere doktor ve fizyoterapistlerin bizzat hazırladıkları egzersiz protokolleri sunuyor.

Temelinde spor ve sağlık odaklı bir koç gibi hareket eden MoovBuddy, duruş düzeltme, ağrıları azaltma, güçlendirme ve esneklik kazanma gibi alanlara odaklanıyor. 

MoovBuddy ile ilgili tüm detayları şirketin kurucusu ve CEO'su olan Güner Bayram ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj içinde bulabilirsiniz. Dilerseniz MoovBuddy uygulamasına iOS için buradan, Android için ise buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.