Yerli FemTech uygulaması Goddess | Uygulama inceleme

2021 yılında Nil Keskin Keleş, Sarp Keskin ve Volkan Kırtok tarafından kurulan Goddess, temelinde bir FemTech girişimi olarak hizmet veriyor.

Videolar için altyazılar oluşturan yerli bir uygulama olan Subcap'in tüm detaylarını Ratel'den Zeynep Elif Kaymakçı Özdemir ile birlikte konuştuğumuzu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise yerli bir FemTech uygulaması olan Goddess oldu.

Cinsiyet eşitliğine hizmet etmek adına kadınların güçlenmesini odaklanan yerli bir teknoloji girişimi olan Goddess'ın yatırım aldığını geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Hatırlatmak gerekirse Goddess, Founder One'dan 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

2021 yılında Nil Keskin Keleş, Sarp Keskin ve Volkan Kırtok tarafından kurulan Goddess, temelinde bir FemTech girişimi olarak hizmet veriyor. Özel meditasyon, yoga, nefes egzersizleri, fiziksel egzersizler, olumlamalar, videolar ve podcastler gibi içeriklere sahip olan Goddess, pek çok iyi yaşam tekniğini bir arada sunuyor.

Goddess ile ilgili tüm detayları Goddess kurucu ortağı ve COO'su Sarp Keskin ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj içinde bulabilirsiniz. Dilerseniz Goddess uygulamasına iOS için buradan, Android için ise buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.