Videolar için altyazılar oluşturan yerli uygulama: Subcap | Uygulama inceleme

Oldukça basit bir kullanım mantığına sahip olan Subcap, platforma yüklenen videolar için otomatik olarak altyazılar oluşturuyor.

Yerli bir aralıklı oruç uygulaması olan Kompanion'ın tüm detaylarını Kompanion kurucu ortağı Erkmen Erakkuş ile birlikte konuştuğumuzu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise videolara otomatik olarak altyazılar eklemenizi sağlayan Subcap oldu.

Oldukça basit bir kullanım mantığına sahip olan Subcap, platforma yüklenen videolar için otomatik olarak altyazılar oluşturuyor. Kullanıcıların Subcap tarafından oluşturulan altyazıları diledikleri gibi düzenleyebildiklerini de paylaşalım. Altyazıların yazı fontu, renkleri, konumları veya büyüklükleri kullanıcılar tarafından değiştirilebiliyor.

Sosyal medya platformları içinde yer alan altyazılı videoların her geçen gün daha da arttığını söylemek yanlış olmayacaktır. Subcap ile birlikte altyazılı videolar oluşturmak oldukça kolay bir hale geliyor. Otomatik bir şekilde çevirileri gerçekleştiren Subcap, 125 dilde altyazı oluşturabiliyor.

Subcap ile ilgili tüm detayları Subcap'in geliştiricisi olan Ratel'den Zeynep Elif Kaymakçı Özdemir ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj içinde bulabilirsiniz. Dilerseniz Subcap uygulamasına iOS için buradan, Android için ise buradan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.