Bulut altyapısı platformu Catio, 6,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Yatırım turuna, Q Angels'ın haricinde RRE Ventures, Zach Finkelstein, Raju Rishi, Tuğçe Ergül, Jim Perry, Harald Prokop, Sean Plankey ve Vlad Medvedovsky katıldı.
Bulut altyapısı platformu Catio, 6,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Erken aşama girişimlere odaklanan yerli bir melek yatırım ağı olan Q Angels'ı ilk olarak geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Q Angels, yeni bir yatırımla karşımıza çıktı. Q Angels tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, ABD merkezli Catio girişiminin yatırım turuna katıldı.

Catio, Q Angels'ın da katıldığı yatırım turunda 6,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Yatırım turuna, Q Angels'ın haricinde ise RRE Ventures, Zach Finkelstein, Raju Rishi, Tuğçe Ergül, Jim Perry, Harald Prokop, Sean Plankey ve Vlad Medvedovsky katıldı.

2022 yılında ABD'de kurulan Catio girişiminin CEO koltuğunda Boris Bogatin yer alıyor. Temelinde şirketler için bulut altyapıları sunan bir platform olan Catio, müşterilerinin bulut tabanlı çözümler geliştirmelerine odaklanıyor. Henüz erken aşamada yer alan bir girişim olan Catio, aldığı yatırımla birlikte ekibini büyütecek.

Q Angels'ın yönetici direktörlüğünü üstlenen Fatih Öztoprak tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre şirket, 3 yatırım daha gerçekleştirdi. Q Angels tarafından gerçekleştirilen diğer yatırımların ise ilerleyen dönemlerde paylaşılması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.