Ünlülerden kişiye özel videolar almanızı sağlayan Popile, 4 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Popile tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 4 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Popile'ın 4 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşen yatırım turunda tam olarak ne kadar yatırım aldığı ise paylaşılmadı.
Ünlülerden kişiye özel videolar almanızı sağlayan Popile, 4 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Ünlülerden kişiye özel tebrik mesajları almanızı sağlayan yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Popile'ı ilk olarak 2021 yılının Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Aynı yılın Ağustos ayında ise tohum yatırım alan Popile, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Popile tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 4 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Popile'ın 4 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşen yatırım turunda tam olarak ne kadar yatırım aldığı ise paylaşılmadı. Yatırım turuna katılanlar arasında ise Yarkın Sakuçoğlu, Siret Ünsal, Kıvanç Ünal ve adı açıklanmaya çeşitli melek yatırımcılar bulunuyor. 

2021 yılının ilk çeyreğinde Kemal Tepret, Ertuğrul Uçar, Mete Acar, İsmet Berkay Çelik ve Oğulcan Tümdoğan tarafından kurulan Popile, ünlülerden kişiye özel tebrik mesajları almanızı sağlıyor.

Popile platformu içinde futbolculardan oyunculara, Twitch yayıncılarından Influencerlara kadar 500 kişilik bir ünlü grubunun yer aldığını da ekleyelim. Bireysel satışlar ile yola çıkan Popile, 2023 yılının ilk çeyreğinde kurumsal satışlara da başladı.

Kurumsal satışların başlaması ile birlikte markalar ve şirketler, arada hiçbir aracı olmadan, yalnızca ünlünün telefonundaki uygulama ile reklam ve tanıtım videoları alabiliyor. Girişim, bireysel ve kurumsal video satışlarının ardından yeni yatırım turuyla birlikte etkinlik pazarına adım atmaya hazırlanıyor.

Ünlü portföyünü yıl sonuna kadar birkaç kat artırmak da isteyen Popile, Türk ünlülerinin popülaritesini değerlendirip Orta Doğu pazarına açılmak ve Orta Doğu'daki yerel ünlülerini de platforma dahil ederek pazarda büyümek istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.