Ünlülerden kişiye özel tebrik mesajları almanızı sağlayan Popile, tohum yatırım aldı

Popile tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre girişim, tohum yatırım turunu tamamladı. Edindiğimiz bilgilere göre söz konusu yatırım, 1,52 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşti.
Ünlülerden kişiye özel tebrik mesajları almanızı sağlayan Popile, tohum yatırım aldı

Ünlülerden kişiye özel tebrik mesajları almanızı sağlayan yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Popile'dan sizlere geçtiğimiz Şubat ayında bahsetmiştik. Popile tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre girişim, tohum yatırım turunu tamamladı.

Edindiğimiz bilgilere göre söz konusu yatırım, 1,52 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşti. Popile girişimine ne kadar yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı. Yatırım, aralarında Yarkın Sakuçoğlu, Gökçe Gizer ve Kal El-Wahab’ın bulunduğu yurt dışı merkezli toplam 9 yatırımcı tarafından yapıldı.

Hatırlatmak gerekirse Kemal TepretMete Acarİsmet Berkay ÇelikErtuğrul Uçar ve Oğulcan Tümdoğan tarafından 2020 yılının Ekim ayında kurulan Popile, şu anda özel günlerde kullanıcıların sevdiklerine ünlülerden video istediği bir hediye platformu konumunda.

Alınan yatırımla birlikte yakın zamanda çıkacak olan PopiTime adlı özelliği ile ünlülerle toplu gruplar halinde dijital ortamda görüşme imkanı da sağlayacak olan platform, bu şekilde yeni nesil hediye kavramını daha da yaygınlaştırmayı hedefliyor. Alınan yatırım ile birlikte yurt dışına açılmayı da hedefleyen Popile, 2022 yılında Orta Doğu'ya açılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.