Metis Ventures'ın tüm detaylarını Merve Zabcı ve Yiğit Arslan ile konuştuk

Gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda Logo Ventures ve TechOne VC ile ilgili bilgilerin yanı sıra kısa süre önce kurulan Metis Ventures'ın tüm detaylarını da bulabilirsiniz.

Ahmet Akif Demirbaş ile Eksim Ventures'ın gelecek planlarını konuştuğumuzu Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Yatırımcılar ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz ve 2023 yılı için planlarını konuştuğumuz röportaj serimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Serimizin yeni bölümünün konukları ise Metis Ventures'ın kurucuları olan Merve Zabcı ve Yiğit Arslan oldu. Merve Zabcı'yı Logo Ventures'tan, Yiğit Arslan'ı ise TechOne VC'den tanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda Logo Ventures ve TechOne VC ile ilgili bilgilerin yanı sıra kısa süre önce kurulan Metis Ventures'ın tüm detaylarını da bulabilirsiniz.

Logo Ventures olarak globale açılabilecek erken aşama girişimlere yatırım yaptıklarını belirten Merve Zabcı, portföylerinde toplamda 13 şirketin olduğunu ve kısa süre içinde bu sayının 15'e çıkacağını da sözlerine ekledi. Zabcı, 2023 yılını 8 ila 10 yatırım ile tamamlamak istediklerini de belirtti.

TechOne'ı 2020 yılında kurduklarını paylaşan Yiğit Arslan, bugüne kadar ise 32 farklı girişime yatırım gerçekleştirdiklerini aktardı. 150 bin dolardan başlayan ve 1,5 milyon dolara kadar çıkan yatırımlar yaptıklarını da belirten Arslan, TechOne'ın kendini akıllı sermaye olarak tanımladığını da dile getirdi.

Metis Ventures'ı bir platform olarak tanımlayan Arslan, platformda toplamda 49 girişimin yer aldığını aktardı. Platformdaki girişimlerin bugüne kadar Metis Ventures haricinde yaklaşık 250 milyon dolar yatırım aldıklarını da ekleyelim. Metis Ventures ile ilgili tüm detayları videomuzda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.