Ahmet Akif Demirbaş ile Eksim Ventures'ın gelecek planlarını konuştuk

Yatırımcılar ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz ve 2023 yılı için planlarını konuştuğumuz röportaj serimiz tüm hızıyla devam ediyor. Serimizin yeni bölümünün konuğu Eksim Ventures yatırım müdürü Ahmet Akif Demirbaş oldu.

Utku Dördüncü ile Paribu Ventures'ın gelecek planlarını konuştuğumuzu Mart ayının ilk günlerinde sizlere aktarmıştık. Yatırımcılar ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz ve 2023 yılı için planlarını konuştuğumuz röportaj serimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Serimizin yeni bölümünün konuğu ise Eksim Ventures yatırım müdürü Ahmet Akif Demirbaş oldu. Hatırlatmak gerekirse Eksim Ventures, ilk olarak 2021 yılını Nisan ayında gerçekleşen Yolcu360 yatırımı ile karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise WASK'ın 2,4 milyon dolarlık yatırım turuna katılan Eksim Ventures'ın tüm detaylarını Ahmet Akif Demirbaş ile konuştuk.

Eksim Holding'in yatırım kolu olarak faaliyetlerini sürdüren Eksim Ventures, Yolcu360 ve WASK'ın yanı sıra Kolay İK, Hiwell ve Yenir gibi önemli girişimlere de yatırımlar yaptı. Bugüne kadar kendi fonları ile birlikte 6 yatırım gerçekleştiren Eksim Ventures, önümüzdeki haftalarda ise 3 yeni yatırımını daha duyuracak. 

Eksim Ventures, 2023 yılı içinde toplamda 10 yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor. Eksim Ventures yatırım müdürü Ahmet Akif Demirbaş ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj içinde Eksim Ventures'ın 2022 yılını nasıl geçirdiği ve 2023 yılı için gelecek planları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.