Dijital pazarlama yazılımı sunan WASK, 2,4 milyon dolar yatırım aldı

Dijital pazarlama yazılımı olarak hizmet veren WASK tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2,4 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı. WASK'ın 2,4 milyon dolarlık yeni yatırım turu, Eksim Ventures liderliğinde gerçekleşti.
Dijital pazarlama yazılımı sunan WASK, 2,4 milyon dolar yatırım aldı

Dijital reklamların tek platformdan yönetilmesini sağlayan WASK'ın 500 bin dolar yatırım aldığını 2021 yılının Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Dijital pazarlama yazılımı olarak hizmet veren WASK tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2,4 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı.

WASK'ın 2,4 milyon dolarlık yeni yatırım turu, Eksim Ventures liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Eksim Ventures haricinde ise TechOne VC, Logo Ventures, APY Ventures, Teknoloji Yatırım (TTGV) ve Türkiye Kalkınma Fonu katıldı.

WASK, aldığı yeni yatırım ile yazılımının üçüncü versiyonunun lansmanını yaparak kullanıcılarına çok daha kapsamlı ve akıllı bir dijital pazarlama deneyimi sunmayı hedefliyor. WASK, yeni versiyonunda geliştirdiği akıllı algoritmalar ile reklam verenlerin web sitelerindeki ya da mobil uygulamalarındaki ziyaretçilerinin analizini yaparak, kampanya verimlerini artırmak için otomatik çıktılar verecek.

Yapay zeka destekli yazılımı ile web sitesi ve mobil uygulamalardaki ziyaretçilerin davranışlarını analiz ederek kullanıcılarına daha düşük bütçelerle daha fazla potansiyel müşteriye ve en doğru hedef kitleye ulaşmalarını sağlayan WASK, Facebook, Google, Shopify, WordPress, Mailchimp, Woocommerce gibi birçok platforma entegre olarak da çalışabiliyor.

ABD, Kanada, İngiltere, Almanya, Fransa, Arjantin ve İspanya gibi toplamda 120'den fazla ülkede 6 binin üzerinde aboneye sahip olan WASK, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği yatırım turundan bu yana gelirlerini 4 kat arttırarak 32 kişilik bir ekibe de ulaştı.

Dijital pazarlama dünyasına makine öğrenmesi ile yenilik ve kolaylık getiren WASK'ın yatırım turuna liderlik etmekten mutluluk duyduklarını belirten Eksim Ventures Yatırım Komitesi Üyesi Uğur Mutluhan Oruncak, Eksim Ventures olarak ülkemiz girişimcilik ekosisteminin inovatif markalarının büyüme ve pazardaki konumlarını pekiştirme serüvenlerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini de aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.