Sosyal dil öğrenme platformu BukyTalk, kitle fonlaması ile 2,25 milyon TL yatırım topladı

BukyTalk tarafından aktarılan bilgilere göre Fonangels üzerinden 21 milyon TL değerleme ile yatırım turuna çıkan girişim, 2,25 milyon TL yatırım aldı.
Sosyal dil öğrenme platformu BukyTalk, kitle fonlaması ile 2,25 milyon TL yatırım topladı

Yabancı kültürden konuşmacılar ile İngilizcesini geliştirmek isteyen katılımcıları bir araya getiren sosyal bir dil öğrenme platformu olan BukyTalk'u ilk olarak 2021 yılının Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre BukyTalk, Fonangels üzerinden gerçekleştirdiği kitle fonlama kampanyasını tamamladı.

BukyTalk tarafından aktarılan bilgilere göre Fonangels üzerinden 21 milyon TL değerleme ile yatırım turuna çıkan girişim, 2,25 milyon TL yatırım aldı. 2,1 milyon TL yatırım hedefi ile kampanyaya başlayan BukyTalk'un hedefini geçtiğini de ekleyelim. 

Söz konusu yatırımın BukyTalk'un aldığı üçüncü yatırım olduğunu da ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse BukyTalk, ilk olarak 2020 yılının Aralık ayında 750 bin TL değerleme üzerinden Alesta Yatırım’dan yatırım almıştı. Sonrasında ise Fonbulucu üzerinden 4 milyon TL değerleme ile 480 bin yatırım alan BukyTalk, üçüncü yatırımını ise Fonangels üzerinden almış oldu.

Türkiye’de İngilizce konuşma pratiği pazarında gelişmeye devam edeceklerini belirten BukyTalk CEO’su Hasan Can Üretmenoğlu, hedeflerinin yıl içerisinde Almanya ve Hollanda pazarlarına açılmak olduğunu da sözlerine ekledi. Türkiye’deki İngilizce konuşma pratiği cirolarının ilk aldıkları yatırımdan bu yana 18 kat arttığını da dile getiren Üretmenoğlu, yıl sonuna kadar Avrupa'da boy göstermeye başlayacaklarını da paylaştı.

BukyTalk CTO’su Emre Baş tarafından aktarılan bilgilere göre ise girişim, ana dili Türkçe olan kişiler ile Türkçe öğrenmek isteyen veya Türkçe bilgisini geliştirmek isteyen katılımcıları da bir araya getirecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.