Bain & Company, OpenAI ile yapay zeka hizmeti vermeye Coca-Cola Company'le başlıyor

Kurumsal müşterilerine yapay zeka çözümleri sunmak isteyen Bain & Company, OpenAI ile hizmet ortaklığı gerçekleştirdiğini duyurdu.
Bain & Company, OpenAI ile yapay zeka hizmeti vermeye Coca-Cola Company'le başlıyor

Teknoloji sektörünün geleceği olarak görülen yapay zeka teknolojileri, ChatGPT'nin rüzgarı ile birlikte hiç olmadığı kadar popüler bir hale geldi. Yapay zeka teknolojilerinin popülerleşmesi, büyük markaların da bu alanda çözümler ve ortaklıklar üzerinde çalışmasını sağlıyor.

Kurumsal müşterilerine yapay zeka çözümleri sunmak isteyen Bain & Company, OpenAI ile hizmet ortaklığı gerçekleştirdiğini duyurdu. Bain & Company tarafından aktarılan bilgilere göre şirketin OpenAI ile birlikte sunacağı yapay zeka hizmeti, ilk olarak Coca-Cola Company tarafından kullanılacak.

Bain & Company,OpenAI iş birliği ile birlikte müşterilerinin faaliyetlerine yapay zekayı dahil etme ve teknolojilerini, iş süreçlerini, operasyon modellerini ve veri varlıklarını geliştirme üzere gereken değişimlere destek vermeyi hedefliyor.

İş birliği kapsamında sunulacak olan hizmetler arasında ise yeni nesil iletişim merkezlerinin oluşturulması, kişiselleştirilmiş reklam metinleri, müşteri diyaloglarının ve finansal literatürün analiz edilmesi önemli hizmetler yer alıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bain & Company’nin Küresel Yönetici Ortağı Manny Maceda, OpenAI ile iş birlikleri sayesinde müşterileri için özel dijital çözümler oluşturabilmeleri ve değer elde etmelerine yardımcı olabilmeleri için en son teknolojiye sahip temel yapay zeka modellerine benzersiz erişime sahip olmaktan mutluluk duyduklarını aktardı.

Büyük kurumsal müşterilerine gerçek değer katmak üzere Bain ile çalışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını paylaşan OpenAI Pazara Açılma Müdürü Zack Kass ise OpenAI teknolojisinin Bain’in uzmanlığıyla bir araya gelmesinin Fortune 5.000’de oldukça kapsamlı bir ticari dönüşümün önünü açacağını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.