Sosyal dil öğrenme platformu: BukyTalk

BukyTalk, ana dili İngilizce olan ya da ana dili seviyesinde İngilizcesi olan yabancı kültürden konuşmacılar ile İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyenleri bir araya getiriyor.
Sosyal dil öğrenme platformu: BukyTalk

Ana dili İngilizce olan ya da ana dili seviyesinde İngilizcesi olan yabancı kültürden konuşmacılar ile İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyenleri bir araya getiren bir platform olarak hizmet sunan BukyTalk, 2019 yılının Mart ayında Hasan Can Üretmenoğlu tarafından kuruldu.

2020 yılının Mayıs ayında ise Corona virüs salgınının etkilerinden dolayı fiziksel ortamı tamamen bırakıp online hale gelen BukyTalk, kurucuları arasına Emre Baş’ı da katarak yola devam etti. Şu an için 6 kişilik bir ekip tarafından yönetilen BukyTalk, katılımcılarına hata yapmaktan korkmadan İngilizce konuşabilecekleri sosyal bir ortam sunuyor.

Katılımcılar, BukyTalk'ın web sitesi üzerinden başlangıç, orta veya ileri seviyelerden hangisinde olursa olsun kendi seviyelerinden en fazla dört katılımcı ile müsait olunan gün ve saati seçerek katılım sağlayabiliyor. BukyTalk'un aynı zamanda B2B’de de şirket çalışanlarına Functional ve Engagement adında iki ürün sunduğunu da ekleyelim.

Functional daha çok İngilizce pratik seviyeleri başlangıç ve orta arasında olan kurum çalışanlara sunuluyor. Engagement ise Functional'dan farklı olarak İngilizce pratik seviyeleri daha çok orta ve ileri seviyede olan şirket çalışanlarına sunulan bir hizmet.

2020 yılının Mayıs ayından bu yana 2 binin üzerinde katılımcıya hizmet sunan BukyTalk, son 22 aylık süreçte ise 5 bin katılımcıya "Korkusuzca Konuşma" seansları sundu. Hem ülkemizde hem de yurt dışında Cambly, English Ninjas, iTalki ve Preply gibi önemli rakiplere sahip olan BukyTalk, kullanıcılarına sosyal bir ortam sunması ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

BukyTalk'un seanslardaki sosyal ortamının haricinde katılımcılarının seans sonrasında da sosyalleşebilecekleri yeni bir sosyal mecranın temelini attığını da ekleyelim. 2020 yılının son haftasında Alesta Yatırım’dan 750 Bin TL değerleme ile ilk yatırımını da alan BukyTalk, aylık abonelikler üzerinden gelir elde ediyor.  Son olarak BukyTalk'un 2022 yılında yurt dışına açılmayı hedeflediğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.