Kalder ve Les Benjamins iş birliği, lüks giyim markasının hayranlarına neler sunuyor?

Sokak giyimi markası Les Benjamins, müşteri ödül programı için Flying Carpet Crew'u tanıtmak üzere Kalder ile ortaklık kurdu.
Kalder ve Les Benjamins iş birliği, lüks giyim markasının hayranlarına neler sunuyor?

Web3 girişimi Kalder'in 500 VC ve Arda Kutsal'ın da katıldığı turda 3 milyon dolar yatırım aldığını sizlere aktarmıştık. Sokak giyimi markası Les Benjamins, müşteri ödül programı için Flying Carpet Crew'u tanıtmak üzere Kalder ile ortaklık kurdu.

Les Benjamins'in Carpet Weavers ismine sahip Flying Carpet Crew üyeleri, pop-up satışlar ve defileler gibi VIP etkinliklere özel erişim kazanıyor. Flying Carpet Crew, Carpet Weavers, çeşitli görevlerde yarışarak $LB tokenlerı kazanabiliyor. Carpet Weavers'a verilen görevler arasında sosyal medyada paylaşım yapmak, Les Benjamins etkinliklerinde bulunan QR kodları taramak ve canlı yayınlar sırasında paylaşılabilir NFT anıları toplamak gibi eylemler yer almakta.

Söz konusu görevlerin, markayı destekleyen ancak daha önce motive olmamış pasif müşterileri, benzersiz ödüller ve fırsatlar aracılığıyla topluluk içinde aktif yaratıcılar haline getirmek için tasarlandığını belirtelim.

Paylaşılanlara göre kullanıcılar Carpet Weaver üyelik kartını Apple cüzdanlarına ekleyebilecek. Böylece kullanıcıların Web3 odaklı teknolojilere, kullanımı kolay bir arayüz ile ulaşmaları sağlanacak. $LB token sahipleri, etkinliklere güvenle erişme imkanına kavuşurken, sınırlı sayıda üretilen kıyafetleri satın alabilecek. Ayrıca token sahiplerinin Les Benjamins ekibiyle doğrudan iş birliği yapması da kolaylaşacak. 

Bu yeni iş birliği kapsamında sağlanan özellikler, Kalder'in topluluk araçlarının geleceğine yönelik vizyonunun bir parçası. Girişim, markaların, yalnızca marka için değil, aynı zamanda müşteri topluluğunun kendisi için de faydalı olan uzun vadeli ilişkiler geliştirmesini destekliyor. Kalder ile markalar destekçileriyle aktif olarak etkileşim kurarken, onları ödüllendirmeyi de sürdürüyor. 

Les Benjamins’in Flying Carpet Crew'u ise marka odaklı topluluk yönetiminin yeni dalgası olarak konumlanmakta. Bu yapıyı, sadık takipçilerin ve destekçilerin birer influencer'a dönüştüğü bir ekosistem olarak tanımlayabiliriz. 2011'da Bünyamin Aydın tarafından kurulan marka, Kim Kardashian, Travis Scott ve Daniel Arsham gibi ünlü isimler, Apple ve Nike gibi ünlü markalar ile iş birliklerine imza atmıştı. Marka, geçtiğimiz dönemde ise Web3 stratejilerini devreye almaya başladı. Bu noktada Paris Moda Haftası'nda Bünyamin Aydın tarafından üretilen 131 eşsiz NFT eserin alıcılarla buluştuğunu hatırlatalım. Les Benjamins ve Kalder bu seriye ek olarak 3 Mayıs'ta 3 bin özel geçiş kartını topluluğa açacak. Dileyenler bekleme listesinde yerini alabilir.  

Markanın Kalder iş birliği ile topluluğunu tokenize sadakat yoluyla teşvik etmeyi hedeflediği aşikar. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.