Yerli pazar yeri b4mar, 15 milyon TL değerleme üzerinden 1,8 milyon TL yatırım aldı

b4mar tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, in4startups’ın yatırımcı havuzunda yer alan sanayici iş insanı Melih Sınırcı'dan 1,8 milyon TL yatırım aldı.
Yerli pazar yeri b4mar, 15 milyon TL değerleme üzerinden 1,8 milyon TL yatırım aldı

in4startups'ın 50 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldığını geçtiğimiz Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Yatırımla birlikte girişim stüdyosuna dönüşen in4startups'ın ilk projesi olan b4mar, yatırım aldığını duyurdu. b4mar tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, in4startups’ın yatırımcı havuzunda yer alan sanayici iş insanı Melih Sınırcı'dan 1,8 milyon TL yatırım aldı.

b4mar'ın 1,8 milyon TL'lik yatırım turu, 15 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleşti. 1,8 milyon TL'lik yatırımın b4mar'ın yüzde 12 hissesi karşılığında gerçekleştiğini de ekleyelim. Temelinde bir pazar yeri olan b4mar, sunacağı fiyat avantajı ile birlikte rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

Süpermarket, elektronik, ev ve yaşam, kozmetik ve kişisel bakım, anne ve bebek, spor ve outdoor, hobi ve oto aksesuar olmak üzere toplamda 9 ana kategoride hizmet veren b4mar, yurt dışı açılımına Suudi Arabistan ve Almanya'dan başlayacak.

Türk gıda ve tekstil ürünlerini Suudi Arabistan’a ulaştırmak isteyen b4mar, Almaya üzerinden diğer Avrupa ülkelerine açılmayı da amaçlıyor. b4mar'ın kısa süre içinde ikinci yatırımı almaya hazırlandığını da ekleyelim. b4mar tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, önümüzdeki Temmuz ayında ikinci yatırımını alacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.