Webrazzi XYZ 2023'ün ikinci tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi XYZ, 3 Mayıs 2023'te, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek.
Webrazzi XYZ 2023'ün ikinci tur konuşmacıları belli oldu!

Dijital pazarlamadan, e-ticarete web3 hayatımızda nasıl yer alacak sorusunun cevabını sizlere aktaracak olan Webrazzi XYZ, 3 Mayıs 2023'te, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansımızda, başarılı dijital reklam kampanyaları, müşteriye ulaşmada ve tutundurmada yeni kanallara dair merak edilenleri gündemimize alacağız.

Webrazzi XYZ'nin ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise konferansımızın yeni konuşmacıları belli oldu. Ancak öncesinde Webrazzi XYZ'ye katılmak için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. 

Gelin, konferansımızın yeni konuşmacılarına göz atalım.

Alemşah Öztürk (Chief Happiness Officer / CEO @4129Grey)

4129Grey'in Chief Happiness Officer'ı olan Alemsah Ozturk. 5 yıl içinde Türkiye'nin en çok ödül alan ve başarılı dijital reklam ajansı olan 4129!'u Şubat 2007'de kurdu. Ajans 2012 yılında WPP tarafından satın alınmış ve Mayıs 2015'te Gray İstanbul Reklam Ajansı ile birleşmiştir. Sonuç olarak 4129Grey, yeni nesil entegre bir iletişim ajansı olmuştur.

Aydın Bozdemir (Dijital Bankacılık Bölümü Girişimcilik Birimi Müdürü @Türkiye İş Bankası)

İş Bankası Girişimcilik Birimi Müdürü Aydın Bozdemir kariyerine 2007 yılında İş Bankası’nda başlamıştır. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda 9 yıl süreyle denetçi olarak görev yapmasının ardından 2018 yılında Dijital Bankacılık Bölümü’ne yönetici olarak atanmıştır. Banka’nın girişimcilik, inovasyon ve kurum içi girişimcilik programlarını yönetmektedir. Lisans eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamlayan Aydın Bozdemir, CFA Institute tarafından verilen Chartered Financial Analyst (CFA) sertifikasına sahiptir. Aynı zamanda Harvard Business School Disruptive Strategy Programı’nı tamamlamıştır.

Can Gökhan (Client Solutions Lead/E-Ticaret Çözümleri Lideri @Meta Türkiye)

Kariyerine AirFrance'te Growth Specialist olarak başlayan Can Gökhan, daha sonra 7 yıldan uzun bir süre boyunca Vodafone'da görev yaptı. Vodafone'dan 2019 yılında Marketplace Lead ike ayrılan Gökhan, 3 yıldan uzun bir süredir Meta bünyesinde çalışıyor. Gökhan, şu anda Meta'nın Client Solutions Lead/E-Ticaret Çözümleri Lideri olarak görev yapıyor. Aynı zamanda İTÜ Çekirdek'te mentorluk da yapıyor. 

Evren Gülyaşar (Perakende Medya Çalışma Grubu Üyesi @IAB)

Kariyerine BThaber'de teknoloji muhabiri olarak başlayan Evren Gülyaşar, Bilgi Üniversitesi Pazarlama İletişimi Yüksek Lisansı'nı tamamlamasıyla birlikte 2015 yılında WPP bünyesinde çalışmaya başladı. Sırasıyla Grey, Cohn&Wolfe, Geometry gibi WPP şirketlerinde dijital pazarlama ve iletişim görevlerinde bulunan Evren, şu anda GroupM'in e-ticaretten sorumlu yönetici ortağı olarak görev alıyor. Evren Gülyaşar aynı zamanda IAB'nin Perakende Medya Çalışma Grubu Üyesi.

Halil Akçay (COO @WOOTR)

Kariyerine Binance Global’de blockchain ve kripto varlıklar alanında başladı. Ardından Rain Türkiye operasyon ekiplerinin kurulması ve süreç kanallarının yapılandırılmasında çalıştı. 2021'den bu yana WOOTR kripto varlık borsasında Operasyon Direktörü olarak görevine devam ediyor.

İlker Güneş (Dijital Kanallar Direktörü @Turkcell)

İlker, Kadir Has Üniversitesi Elektronik Mühendisliği mezunudur. Yüksek lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik yönetimi bölümünde tamamlamıştır. İş hayatına Turkcell’de Ticari Pazarlama Uzmanı olarak başlayan İlker Güneş daha sonra Turkcell çatısı altında bir çok farklı görev üstlenmiştir. Farklı ekiplerde yöneticilik de yapmış olup şu anda Dijital Kanallar Direktörü olarak görev yapmaktadır. Hem fiziksel kanalda hem de dijital kanalda 37 milyondan fazla Turkcell müşterisine, 18 milyondan fazla aktif kullanıcıya hizmet vererek Dijital Dönüşüm, Değişim Yönetimi, E-Ticaret, Dijital Ticaret, İnovasyon, İletişim konularında kendini geliştirmiş ve çeşitli etkinliklerde bu tecrübeleri paylaşmak amacıyla keynote speaker olarak yer almıştır. 

Kına Demirel (Perakende Medya Çalışma Grubu Başkanı @IAB)

Kına Demirel, Leeds Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra perakende tutkusu nedeniyle kariyerine Migros'da başladı. Migros Ar-Ge bölümünde bir çok projeye imza attıktan sonra, Türkiye'nin en büyük sadakat programı olan Money Club'ı yönetmeye başladı ve ekibiyle birlikte Avrupa'nın en büyük sadakat programlarından biri haline getirdi. Sonrasında Migros'un marka oluşturma, medya ve sadakat programlarından sorumlu lideri oldu. Migros'un %100 iştiraki olan ve Türkiye'de perakende medya hareketinin öncüsü olan Mimeda'nın kurulum aşamalarını tamamladıktan sonra Haziran 2021'den itibaren şirketin genel müdürlüğünü üstlendi. Geçen sene perakende Mimeda’nın medya konusunda attığı adımlardan dolayı Chicago'da Innovator-Women of Excellence ödülünü aldı. Kına Demirel ayrıca . ‘Büyük veri’, sadakat programları, kişisel markanızı yaratma ve şimdi perakende medya konularında uluslararası bir konuşmacıdır.

Mert Tuna Yılmaz (Managing Director @PUX)

Mert Tuna Yılmaz, yaklaşık 18 yıldır yazılım ve kullanıcı deneyimi alanlarında çalışıyor. Bilgisayar Mühendisliği ve Yönetim Bilişim Sistemleri alanlarında aldığı eğitimi sektörde başarıyla kullanmıştır. Ayrıca, grafik tasarım konusundaki yetkinlikleri ile yaratıcılık ve datanın birlikte kullanıldığı projelere katkı sağlamıştır. Mert Tuna Yılmaz şu anda Yapay Zeka Mühendisliği üzerine yüksek lisansını sürdürmektedir. Yeni teknolojilere olan tutkusu ve sürekli gelişime açık vizyonu sayesinde, pek çok projede başarıya ulaşmıştır. Cypien projesi, Mert Tuna Yılmaz'ın kurucu ortak olarak yer aldığı ve insanların zaman yönetimini maksimum performans ile kullanmayı hedefleyen önemli bir girişimidir. Yılmaz, bu projede yeni teknolojileri kullanarak deneyimi hem performans hem de kullanılabilirlik açısından geliştirme vizyonunu sürdürmektedir. İş ve özel yaşam dengesini sağlayarak insanların verimliliğini arttırmayı amaçlayan bu projeye Yılmaz sektördeki uzun yıllara dayanan deneyimini ve bilgi birikimini yansıtmıştır.

Merve Tezel (CEO @PayTR)

Merve Tezel, lise eğitimini Robert Kolej’de tamamladıktan sonra Ithaca College İşletme Bölümü’nden lisans derecesi ve Lehigh University’den MBA yüksek lisans derecesi aldı. 1998 yılında Yapı Kredi Bankası’nda kariyerine başlayan Tezel, çeşitli kartlı ödeme sistemleri görevlerinde ürün yönetimi, iş geliştirme ve portföy yönetimi gibi görevlerde bulundu. Daha sonra Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama departmanına geçerek 2008 yılına kadar Müşteri Yönetimi Birim Müdürü olarak görev yaptı. 2008 yılında Visa Europe Danışmanlık ekibine katılan Tezel, Türkiye'nin de dahil olduğu Güneydoğu Avrupa Bölgesi'nin Danışmanlık Birimi Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2012 yılında Visa Türkiye Genel Müdürü olarak atanan Tezel, 10 yıl boyunca bu görevi yürüttü. 2023 Mart ayından beri ise PayTR CEO'su olarak görev yapmaktadır.

Mina İlköz (Co-Founder & CEO @UP School)

Sabancı Üniversitesi’nde Ekonomi bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı’nın kurucu ekibinde yer aldı. Ardından, 2 yıl YGA’da profesyonel olarak Pazarlama ve Kurumsal İletişim alanında çalıştı. 2020 yılında teknolojide rol model kadınlar yetiştirmeyi hedefleyen eğitim teknolojisi girişimi UP School’u kurdu.

Sezgin Lüle (Genel Müdür Yardımcısı @Türkiye İş Bankası)

Sezgin Lüle, 2021 Ocak ayından bu yana İş Bankası'nda Dijital Bankacılık, Ödeme Sistemleri ve Müşteri Deneyiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Kariyerine İş Bankası'nda Organizasyon Metod Uzmanı olarak başlayan Lüle, sırasıyla Teftiş Kurulu, Muhasebe, Değişim Yönetimi ve Kurumsal Mimari Bölümlerinde farklı unvanlarda rol almıştır. Proje portföy yönetimi, İş Mimarisi, Süreç Otomasyonu ve Organizasyonel Dönüşüm konusunda deneyimi bulunmaktadır. 1976 yılında Trabzon'da doğan Lüle, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. 2004 yılında University of Birmingham MBA IBF programından mezun olan Lüle, 2019 yılında HBS AMP programını tamamlamıştır.

Tunç Günbey (Founder & CEO @Group DP)

Tunç Günbey, Kadıköy Anadolu Lisesi’nden ve ardından Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Kanada’da Ontario Eyaleti’nde Big Byte Computers mağazalarını kurdu ve işletti. Sırasıyla Kyrenia Jasmine Court Hotel ve The Ritz Carlton İstanbul otellerinde satış departmanlarında görev yaptı. 2007 yılında Reklamz Şirketler topluluğuna Satış Müdürü olarak katılan Tunç Günbey aynı dönemde Türkiye’nin ilk bölgesel indirim kuponları projesi olan Fırsat Paketi dergisini kurdu. 2010 yılında Reklamz Doğrudan Satış Grup Direktörü görevine getirildi. KOBİ’leri internet reklamcılığıyla tanıştırma ve internetten KOBİ’lerin satış yapmalarına yönelik projeler geliştirmek öncelikli görevleri arasında yer aldı. 2014 yılı başında reklam sektöründe 360 derece hizmet sunan Digital Partners ajansını kurdu. Bünyesinde dijital medya planlama ve satın alma, arama motoru ve sosyal medya reklamcılığı, programmatic departmanı yanı sıra sosyal medya yönetimi, web tasarımı ve yazılımı hizmeti veren, kreatif departmanlarını kurarak, tüm internet reklam hizmetlerini bir çatı altında topladı. Digital Partners 2022 yılında yeni bir yapılanmaya giderek Group DP oldu. Portföyünde yerel ve global birçok önemli firma bulunan ajansın yeni yapılanmasında Group DP çatısı altında Brandlift, Uplift ve PUX olmak üzere 3 alt marka yer alıyor. Tunç Günbey, PUX markası tarafından geliştirilen dil işleme konusunda uzmanlaşma hedefinde olan yeni bir NLP (Doğal Dil İşleme) yazılımı Cypien ile de yapay zeka teknolojileri dünyasında önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. Group Dp hali hazırda İstanbul genel merkezi yanı sıra Londra ofisi ile Türkiye’nin en önde gelen dijital ajanslarından biri konumuna gelmiştir. 

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Goart  Turkcell Pasaj

Altın Sponsorlar

Adjust cypien

Gümüş Sponsorlar

paytr  WASK   

Wootr

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.