Yapay zeka tabanlı içerik üretim platformu Evercopy, Simya VC'den yatırım aldı

Simya VC tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, ilk yatırımını Evercopy’e yaptı. Simya VC ve Evercopy arasında gerçekleşen yatırım anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.
Yapay zeka tabanlı içerik üretim platformu Evercopy, Simya VC'den yatırım aldı

Ülkemizdeki girişim ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında yer alan 212'nin, Neo Portföy ve Alchemist Accelerator ortaklığı ile hayata geçirdiği Simya VC'yi ilk olarak geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Simya VC, ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Simya VC tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, ilk yatırımını Evercopy’e yaptı. Simya VC ve Evercopy arasında gerçekleşen yatırım anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Evercopy tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yatırım, girişimin global arenada büyümesi, ekibinin genişletilmesi ve pazarlama, satış faaliyetlerini artırması için kullanılacak.

 2023 yılında kurulan bir girişim olarak karşımıza çıkan Evercopy, yapay zeka altyapısı sayesinde saniyeler içinde kişiselleşmiş yaratıcı içerikler üretebiliyor. Markaların saniyeler içinde kişiselleşmiş ve yüksek oranda dönüşüm sağlayan pazarlama içerikleri oluşturmasını sağlayan Evercopy, markaların sosyal medya hesaplarını yapay zeka ile otomatik olarak yönetebilmelerine odaklanıyor.

Yapay zekanın yakın gelecekte her birey için tamamen kişiselleştirilmiş içerikler üretebileceğini belirten Evercopy kurucu ortağı Deniz Özgür, Evercopy ile içerik üretim ve tüketim sürecini tamamen iyileştirecek bir çözüm sunduklarını paylaştı. Özgür, bir sene içinde yapay zeka tabanlı yaratıcı içerik üretim alanında globalde akla ilk gelen marka olmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Simya VC olarak yenilikçi teknoloji ve B2B iş modeline sahip erken aşama girişimleri odaklarına aldıklarını aktaran Simya VC yönetici ortağı Selma Bahçıvanoğlu, geleceğin teknolojisine yatırım yapma hedefiyle Evercopy’e ilk yatırımlarını yaptıklarını paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.