Elektrikli bisiklet dönüşüm kiti üreten Byqee, kitle fonlaması ile 5,4 milyon TL yatırım topladı

4,5 milyon TL yatırım hedefi ile kitle fonlaması kampanyasına başlayan Byqee, kampanyayı 7,2 milyon TL talep ile tamamladı. Byqee, kampanya ile birlikte 5,4 milyon TL yatırım almış oldu.
Elektrikli bisiklet dönüşüm kiti üreten Byqee, kitle fonlaması ile 5,4 milyon TL yatırım topladı

Elektrikli bisiklet dönüşüm kiti üreten bir girişim olarak karşımıza çıkan Byqee'yi ilk olarak 2020 yılında ayında sizlere aktarmıştık. 2022 yılının Ocak ayında tohum yatırım turunda 2,1 milyon TL yatırım alan Byqee, yeni bir yatırım daha aldığını paylaştı. 

Byqee tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, fonbulucu üzerinden gerçekleştirdiği kitle fonlaması kampanyasını tamamladı. 4,5 milyon TL yatırım hedefi ile kitle fonlaması kampanyasına başlayan Byqee, kampanyayı 7,2 milyon TL talep ile tamamladı. Byqee, kampanya ile birlikte 5,4 milyon TL yatırım almış oldu.

3 Nisan tarihinde başlayan Byqee'nin paya dayalı kitle fonlama kampanyası, yüzde 161,5 oranında fonlanarak tamamlandı. Kitle fonlama kampanyasına 263 nitelikli yatırımcının katıldığını da ekleyelim. Kampanyaya katılan toplam yatırımcı sayısı ise 1645.

Byqee'nin kitle fonlama kampanyasına katılanlar arasında Fark Labs kurucu ortağı Ahu Büyükkuşoğlu Serter, fonbulucu CEO’su Hakan Yıldız ve Tridi kurucu ortağı Çınar Topaloğlu gibi önemli isimler de yer alıyor.

Her türden bisikleti elektrikli bisiklete dönüştürebilen elektrikli bisiklet dönüşüm kiti tasarlayan Byqee'nin 2020 yılında İTÜ Çekirdek bünyesinde kurulduğunu da paylaşalım. Byqee tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, 2022 yılında bir önceki yıla oranla 4,5 kat büyüdü.

Yeni yatırım turuyla toplanan fon ile yüksek çarpanlı büyümeyi sürdürmeye devam edeceklerinin altını çizen Byqee CEO’su ve kurucu ortağı Burak Işık, global pazarda daha agresif şekilde pazarlamaya yatırım yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.