QNBEYOND Hızlandırma Programı'nın 5. dönemine seçilen 8 girişim

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın beşinci dönemine kabul edilen 8 girişim, 6 aylık program sürecinin ardından önümüzdeki Ekim ayında gerçekleşecek Demo Day ile birlikte mezun olacak.
QNBEYOND Hızlandırma Programı'nın 5. dönemine seçilen 8 girişim

QNBEYOND Hızlandırma Programı'nın 5. dönemine dair detayları QNBEYOND Head of Accelerator'ı Sonat Kaymaz ile konuştuğumuzu geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre QNB Finansbank tarafından gerçekleştirilen QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın beşinci dönemine kabul edilen girişimler belli oldu.

QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın beşinci dönemine kabul edilen 8 girişim, 6 aylık program sürecinin ardından önümüzdeki Ekim ayında gerçekleşecek Demo Day ile birlikte mezun olacak. QNBEYOND Hızlandırma Programı'nın yeni döneminde Londra, Chicago, Stockholm, Boston ve Lizbon’dan girişimleri programına alarak bugüne kadarki en global dönemini başlatmış olduğunu da ayrıca ekleyelim.

Programın beşinci dönemine seçilenler arasında veri ve kullanıcı odaklı SEO, video ve yapay zekanın buluştuğu pazarlama teknolojileri, SaaS iş modelleri ve KOBİ ve ihracat odaklı teknolojik çözümler sunan girişimler yer alıyor.

QNBEYOND Hızlandırma Programı beşinci dönem girişimleri

Exportal: İhracatını artırmak isteyen Türk firmalar ve yurt dışında bulunan ithalatçılar için özel olarak tasarlanmış; ürün çeşitliliği, sade arayüzü ve 10+ dilde destek verebilen ekibiyle ithalat & ihracat süreçlerini uçtan uca kolaylaştıran yeni nesil B2B ticaret portalıdır.

Flowla: Flowla, satış ekiplerinin tüm döküman, aksiyon ve iletişimini tek bir linkte müşterileri ile paylaşmasını sağlar. Satış sürecini adım adım ilerleyen bir dijital akış haline getirerek hız ve dönüşümü arttıran bir platformdur.

Novus: İçerik üretimi ihtiyacı olan şirketler için güncel, güvenilir ve kuruma özel yapay zeka çözümleri sunan bir platform.

Searchbase: Ekipler için özelleştirilmiş yapay zeka tabanlı bir arama motorudur.

Udext: Udext, saha çalışanları ve şirketleri arasındaki iletişim kanallarını ön hazırlık gerektirmeden kuran, çeşitli otomasyonlarla etkileşimi ve operasyonel verimliliği arttıran bir iletişim platformudur.

Videolity: Yapay zeka ile herhangi bir videodaki ürünleri anında alışveriş yapılabilir formata getiren, e-ticaret yapan şirketler için B2B SaaS platformudur.

WeFarm: Boş tarlaları üretim yapan çiftliklere dönüştüren ve sahiplerine gelir yaratan yeni nesil bir tarım teknolojisi platformudur.

Wope: Wope, işletmelerin büyük yatırımlar yapmaksızın dijital büyümelerini hızlandıran ve SEO stratejilerini AI ile güçlendiren bir dijital büyüme platformudur.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.