Paribu web sitesi ve mobil uygulamalarının yeni versiyonu yayınlandı

Yeni versiyon, uygulamanın 6 milyon kullanıcısının ihtiyaçları ve platformun temel işlevlerine dair geri bildirimleri dikkate alınarak tasarlandı.
Paribu web sitesi ve mobil uygulamalarının yeni versiyonu yayınlandı

Hatırlarsanız, Yasin Oral 1 yılı aşkın süredir Paribu’nun yeni versiyonları üzerinde çalıştıklarını Webrazzi Summit'te açıklamıştı. 2021'in Aralık ayında satın aldıkları dijital tasarım stüdyosu Sherpa ile bu çalışmayı yürüttüklerini belirten Yasin Oral, hem ön yüz hem de arka yüzde değişiklikler yapılacağını dile getirmişti.

Kripto varlık işlem platformu Paribu, web sitesi ile iOS ve Android mobil uygulamalarının yeni versiyonunu yayınladı. Bu yeni versiyon, uygulamanın 6 milyon kullanıcısının ihtiyaçları ve platformun temel işlevlerine dair geri bildirimleri dikkate alınarak tasarlandı.

Bu yeni güncelleme ile kullanıcıların işlemlerini kolaylaştırılması hedefleniyor. Kullanıcı deneyiminin önceliklendirildiği Paribu'nun yeni versiyonunda geliştirmelerin devam ettiğini belirtelim. Paribu, yeni versiyonu ile birlikte daha sade ve şık bir tasarıma geçiş yapmış oldu.

Bu arada Paribu'nun geliştirilen yeni yazılım mimarisinin de en kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Yeni yazılım mimarisi ile Paribu, kullanıcılarının ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt verebilecek. Yeni arayüz ve geliştirilmiş altyapıyla birlikte Paribu kullanıcılarının işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri hedefleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.