SPONSORLU

Clytech, Cly Agency’yi duyurdu!

Clytech, Cly Labs’den sonra Cly Agency'yi de hayata geçirerek teknolojik ürünlerini markalarla buluşturma yolunda ilk adımı attı.
Clytech, Cly Agency’yi duyurdu!

2022’nin dördüncü çeyreğinde kurulan ve teknolojik ürünlerini Cly Labs adı altında üreten Clytech, ürünlerini markalarla buluşturmak için Cly Agency'yi kurdu. Cly Agency, müşterileri için özelleştirilmiş pazarlama çözümleri sunuyor ve Cly Labs ürünlerini markalarla bir araya getiriyor.

Web3 teknolojilerinde rehber olmak ve farklı sektörlerin web3, metaverse, blockchain, artırılmış gerçeklik (AR), sanal gerçeklik (VR), Non-Fungible Token (NFT) ve Gaming gibi yeni teknolojilere geçişlerinde köprü görevi görmek için kurulan Clytech, markalarının dijital dünyaya hızlı adapte olmalarını amaçlıyor. Farklı disiplinlerden gelen, alanında donanımlı ekip üyeleri, markaların yeni nesil pazarlama isteklerini karşılamak için özelleştirilmiş çözümlerle global pazarlama dünyasında fark yaratmayı hedefliyor. Ekip, pazarlama endüstrisi için yeni nesil teknolojilerin hızlı adaptasyonunun, markalar adına hayati önem taşıdığını düşünüyor. Clytech, müşterilerinin dijital dünyada varlıklarını sağlamlaştırmalarına yardımcı olmak için yazılım ve ürün geliştirme alanlarında güçlü bir hizmet portföyü sunuyor. Yapay zeka destekli 3D ürün deneyimi Try-On ürünleri, Clytech'in ilk akla gelen yazılım ürünlerinden sadece biri. Bu teknolojiler sayesinde markaların, dijital dünyada özgürce hareket edebileceğini, daha yaratıcı fikirler ortaya koyabileceğini ve daha işlevsel çözümler üretebileceğini öngördükleri için bu alana yatırım yaptıklarını belirtiyorlar. Clytech’in hizmetlerini keşfetmek isterseniz sitelerini ziyaret edebilir; şirket vizyonlarını sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. www.instagram.com/clytech / www.linkedin.com/company/clytech /

Clytech CMO’su Erdem Genç:”İletişimin geleceğini inşa etmek istiyoruz. Metaverse teknolojisi, son dönemde giderek popüler hale gelen bir teknoloji. Bu teknoloji, farklı sanal dünyaların bir araya gelmesiyle oluşan bir dijital evreni tanımlıyor diyebiliriz” diyor ve ekliyor “…çok geç olmadan markaların da yeni dijital dünyada yer almak isteyeceğinden eminiz.” Clytech olarak, teknolojinin yaygınlaşmasıyla birlikte, müşterilerine bu alanda da hizmet vereceğini belirtiyorlar ve kendi metaverse platformları, Cly Verse üzerinde çalışmalara başladıklarını söylüyorlar. Cly Agency, yeni nesil dijital pazarlama için başvurulacak ajans olmayı hedefliyor ve müşterileriyle uzun süreli ilişkiler kurmayı hedefliyor.

Cly Agency ekibi, markaların dijital dünyada fark yaratmasına yardımcı olmak için her bir markaya özelleştirilmiş çözümlerle geliyor. Sektörel deneyimlerini teknolojik çözümlerle birleştirerek müşterilerine yenilikçi ve etkili çözümler sunuyor. Cly Labs ekibi ise, son teknolojileri takip ederek, markaların dijital varlıklarını en üst seviyeye taşımak için özelleştirilmiş ürünler üzerine çalışıyor. Global markalarla çalışan Clytech, teknolojinin sınırları aştığının farkında.

Kurucu ekibi daha yakından tanımak isterseniz, CEO pozisyonunda global seri girişimci Pelin Nesil var. CPO Mahmut Yıldız’ın daha önceden Metaverse ve AR alanlarında exit yaptığı girişimleri bulunuyor. CMO Erdem Genç’in uzun süreli prodüksiyon dışında ilk marka işbirlikli NFT şirketi geçmişi de var. Uzun süre Londra ve İstanbul’da oyun ve reklam sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Ahmet Ümit Genç ise COO koltuğunda.

Ekip, tüm bu deneyim ve uzmanlıklarıyla, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve etkili çözümler sunmak için her zaman hazır olmayı birincil görevleri olarak biliyor.

Clytech’in hizmetlerini keşfetmek isterseniz sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.