FineDine, köprü yatırım turunda 500 bin dolar yatırım aldı

FineDine'ın 500 bin dolarlık yatırım turuna TechOne, TwoZero, hiVC ve melek yatırımcı Lovrenc Kessler katıldı.
FineDine, köprü yatırım turunda 500 bin dolar yatırım aldı

Restoran yönetimi platformu olarak karşımıza çıkan FineDine'ın 600 bin dolar yatırım aldığını 2020 yılının Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Restoranlar için yapay zeka tabanlı sipariş ve ödeme alma platformuna dönüşen FineDine, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

FineDine tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, köprü yatırım turunda 500 bin dolar yatırım aldı. FineDine'ın 500 bin dolarlık yatırım turuna TechOne, TwoZero, hiVC ve melek yatırımcı Lovrenc Kessler katıldı. Alınan 500 bin dolarlık yatırım, FineDine'ın global pazarda büyümesi ve yeni ürünlerinin kullanımını yaygınlaştırması için kullanılacak.

Hatırlatmak gerekirse 2016 yılında Adil Burak Kılıç ve Duygu Kutluoğlu Kılıç tarafından kurulan FineDine, restoranlar için yapay zeka tabanlı bir ödeme ve sipariş platformu olarak hizmet veriyor. 70'ten fazla ülkede faaliyet gösteren FineDine, 40'tan fazla dili de destekliyor.

FineDine olarak QR menü, tablet menü, hızlı ödeme ve online sipariş ile restoranların gelirini artırırken, müşteri deneyimini güçlendirdiklerini belirten FineDine Kurucu Ortağı ve CEO’su Duygu Kutluoğlu Kılıç, pandemi boyunca sektörlerinin ciddi anlamda olumsuz yönde etkilenmiş olsa da FineDine olarak büyümeye devam ettiklerini de dile getirdi.

SaaS gelir modelline ek olarak komisyon bazlı gelir modelini eklemeyi planladıklarını da aktaran Kılıç, bu heyecan verici değişikliklere imza atmak için bir köprü turu tamamladıklarını paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.