SPONSORLU

13. MIXX Awards Türkiye'nin tüm detaylarını jüri başkanı ve “Yılın En İyisi” ödülünü kazanan ekiple konuştuk

Röportajımızda 13. MIXX Awards Türkiye yarışması ve Yılın En İyisi seçilen Görülmemiş Teklif isimli kampanya ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

IAB (Interactive Advertising Bureau) tarafından düzenlenen 13. MIXX Awards Türkiye yarışmasının kazananları belli oldu. 13. MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri başkanı ve bu seneki yarışmada “Yılın En İyisi” ödülünü kazanan ekiple konuştuk.

Değerlendirme ölçeği yaratıcılık, inovasyon ve performanstan oluşan uluslararası bir yarışma olan MIXX Awards Türkiye, bu yıl 13. kez düzenlendi. Uluslararası bir yarışma olan MIXX Awards, yılın en iyi dijital vakalarını değerlendirerek ajansları ve reklamverenleri ödüllendiriyor.

Dijital reklamları stratejiden yaratıcı çalışmaya ve uygulamaya, medya planlamasından entegrasyona, verimlilikten yatırımın geri dönüşüne kadar pek çok farklı alanda değerlendiren MIXX Awards, dijital yaratıcılık ve sonuçları üzerine odaklanıyor.

Dijital pazarlama iletişimi alanında yapılan reklamların / kampanyaların ve bunlara katkı sağlayanların başarılarını belgelemek, sektörün gelişimine destek vermek amacıyla gerçekleştirilen yarışmanın tüm dünyada IAB Amerika lisansıyla yapıldığını da ekleyelim.

IAB tarafından bu sene 13. kez düzenlenen MIXX Awards Türkiye’nin ve bu seneki yarışmada “Yılın En İyisi” ödülünü kazanan projenin tüm detaylarını 13. MIXX Awards Türkiye Jüri Başkanı ve sahibinden.com Genel Müdür Yardımcısı Banu Barbarosoğlu, VMLY&R Executive Creative Director'ı Arkın Kahyaoğlu ve Biryudumkitap Kurucu Ortağı Ramazan Arslan ile birlikte konuştuk.

Videomuzun ikinci kısmında ise 13. MIXX Awards Türkiye yarışmasında yer alan jüri üyeleri bulunuyor. Jüri üyeleri, katılımcıların MIXX Awards Türkiye yarışmasında nasıl ödül kazanabilecekleri ile ilgili fikirlerini bizlerle paylaştı. İyi seyirler.

13. MIXX Awards Türkiye Özel Sayısını bu linkten inceleyebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.