Togg ve Bosch Car Service, servis noktaları için iş birliğine gitti

Togg'un paylaştığı bilgilere göre toplamda 10 deneyim merkezi, 8 mobil deneyim merkezi, 10 teslimat noktası ve 20'den fazla servis noktası olacağını da aktaralım.
Togg ve Bosch Car Service, servis noktaları için iş birliğine gitti

Togg'un ilk elektrikli otomobili olan Togg T10X'in 953 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. Togg T10X modelini Mart ayının sonunda kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanan Togg, kuracağı temas noktaları ile ilgili detayları da bugün paylaştı.

Togg tarafından paylaşılan bilgilere göre şirket, ülkemizin 7 bölgesinde deneyim merkezleri, servis ve teslimat noktaları açmayı hedefliyor. Paylaşılan bilgilere göre Togg, ilk etapta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa-Gemlik’te deneyim merkezleri açacak.

Deneyim merkezlerinin yanı sıra servis ve teslimat noktaları da açacak olan Togg, İstanbul, Ankara, Bursa-Gemlik, İzmir, Adana, Samsun, Diyarbakır, Erzurum, Antalya ve Kayseri’de bu noktaları hizmete sunacak. Togg'un paylaştığı bilgilere göre toplamda 10 deneyim merkezi, 8 mobil deneyim merkezi, 10 teslimat noktası ve 20'den fazla servis noktası olacağını da aktaralım.

Teslimat ve servis anlamında başarılı bir deneyim sunmayı hedefleyen Togg, servis noktaları konusunda önemli bir iş birliğine de gitti. Edindiğimiz bilgilere göre Togg, servis noktaları için Bosch Car Service ile iş birliğine de gitti. Bosch Car Service'in 150 ülkede 16 binden fazla servis noktasına sahip olduğunu da ekleyelim.

Yapılan iş birliği ile Togg, kullanıcıları için kendi servis merkezlerinin yanı sıra anlaşmalı Bosch Car Service’lerden de nitelikli hizmet sunacak. Togg kullanıcıları, anlaşmalı servislerin sunduğu onarım, servis, bakım ve garanti hizmetleri dahil tüm hizmetlerden yararlanabilecek. Anlaşmalı Bosch Car Service noktalarındaki personellerin Togg’dan kapsamlı bir ön eğitim alacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.