Togg T10X serisinin paketleri arasında hangi farklar var?

Togg T10X versiyonları arasındaki farklılıklara yakından bakıyoruz. Togg T10X versiyonları arasındaki en büyük farklılık ise teknoloji ve şarj tarafında.
Togg T10X serisinin paketleri arasında hangi farklar var?

Togg tarafından yapılan bir açıklama ile markanın ilk elektrikli otomobilinin model ismi, teknik özellikleri ve fiyatı açıklandı. 3 farklı versiyon ile karşımıza çıkacak olan Togg T10X modeli, 953 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Togg T10X modelinin V1 RWD standart menzil versiyonu 953 bin TL, V2 RWD standart menzil versiyonu 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD uzun menzil versiyonu ise 1 milyon 215 bin TL fiyat etiketine sahip olacak.

Togg T10X versiyonları arasındaki farklar

3 farklı Togg T10X versiyonu arasında pek çok farklılık da yer alıyor. Bu haberimizde ise Togg T10X versiyonları arasındaki farklılıklara yakından bakıyoruz. Togg T10X versiyonları arasındaki en büyük farklılık ise teknoloji ve şarj tarafında.

Daha uzun menzil

Togg'un web sitesinde yer alan bilgilere göre Togg T10X ailesinin en pahalı üyesi olan V2 RWD uzun menzil, 523 km menzil sunuyor. V1 RWD standart menzil ve V2 RWD standart menzil modellerinin menzili ise 314 km. V1 ve V2 RWD standart menzil modellerinin batarya kapasitesi 52,4 kWh, V2 RWD uzun menzil modelinin batarya kapasitesi ise 88,5 kWh.

22 kW AC Şarj kapasitesi özelliği sadece V2 RWD standart menzil ve V2 RWD uzun menzil modellerinde yer alıyor. V1 RWD standart menzil modelinde ise 11 kW AC Şarj kapasitesi sunuluyor.

Versiyonlar arasındaki bir diğer önemli fark ise şarj süreleri ile ilgili. Daha büyük bir pil ile gelen V2 RWD uzun menzil modeli, yüzde 20’den yüzde 80 batarya doluluk seviyesine 345 dakikada geliyor. V1 ve V2 RWD standart menzil modelleri ise 195 dakika içinde yüzde 20’den yüzde 80 batarya doluluk seviyesine ulaşabiliyor.

V2 RWD standart menzil ve V2 RWD uzun menzil modellerinde yer alan çevre görüş kamerası, kör nokta asistanı, ön çapraz trafik uyarısı, adaptif sürücü asistanı, yoğun trafik pilotu ve otomatik park asistanı özellikleri V1 RWD standart menzil modelinde yer almıyor. Togg T10X versiyonlarının pek çok donanım özelliği farklılıkları da bulunuyor. Dilerseniz Togg T10X modellerinin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.