TikTak’tan aylık araba kiralama aboneliği: TikTak Neo

Her gün araba kiralaması gereken kullanıcılar için yeni bir çözüm geliştiren şirket, yeni abonelik modeli olan TikTak Neo'yu duyurdu.
TikTak’tan aylık araba kiralama aboneliği: TikTak Neo

Dakikalık, saatlik ve günlük araba kiralama seçenekleri sunan bir uygulama olarak karşımıza çıkan TikTak'ı ilk olarak 2020 yılının Mayıs ayında sizlere aktarmıştık. Her gün araba kiralaması gereken kullanıcılar için yeni bir çözüm geliştiren şirket, yeni abonelik modeli olan TikTak Neo'yu duyurdu.

TikTak, yeni abonelik modeli olan Neo ile birlikte kullanıcılarına aylık araba kiralama seçeneği sunacak. TikTak Neo aboneleri, uygulama içinde yer alan diledikleri arabayı 30 gün boyunca kendi arabası gibi kullanabilecek. TikTak Neo abonelik modeli içinde günlük 1 saat, 2 saat ve 3 saat olmak üzere 3 farklı paket sunulduğunu da ekleyelim.

Kısacası TikTak Neo ile birlikte dilediğiniz aracı aylık olarak kiralamış olsanız da günlük kullanım için belirli bir süreniz oluyor. 1, 2 ve 3 saat olarak belirlenen kullanım haklarınızın o güne özel olduğunu ve ertesi güne devredilemediğini de ayrıca paylaşalım.

Günlük kullanım hakkınızı ise mobil uygulamada yer alan TikTak Neo kısmından takip edebilirsiniz. Günlük kullanım hakkınız bittiğinde ise otomatik olarak dakikalık kiralama başlıyor. 1 saatlik kullanım hakkı sunan TikTak Neo 60 paketinin aylık 3 bin TL'lik bir fiyat etiketine sahip olduğunu da ekleyelim. 2 saatlik kullanım hakkı sunan paket 3 bin 799, 3 saat kullanım hakkı sunan paketin fiyatı ise 7 bin 999 TL. 

Herhangi bir taahhüt olmasa da aboneliğinizi iptal etmediğiniz sürece 12 ay boyunca kullanıcılara sabit fiyat garantisi sunulduğunu da paylaşalım. 3 bin TL'lik paketi düşündüğümüzde TikTak Neo kullanıcılarına günlük 100 TL'den 1 saatlik kullanım hakkı verildiğini görüyoruz. Karşılaştırmak gerekirse TikTak platformundaki en uygun fiyatlı arabanın saatlik ücreti 200 TL'nin üzerinde. 

Araba sahipliğine alternatif bir bakış açısıyla geliştirdikleri TikTak Neo ile oyunun kurallarını değiştirdiklerini belirten TikTak kurucusu Ersan Öztürk, her gün araba ihtiyacı olan insanların uygun maliyetle diledikleri arabayı kendi arabaları gibi kullanmalarını sağladıklarını da sözlerine ekledi. Tiktak Neo ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.