1 ay içinde ikinci kez çöken Twitter'ın anasayfası çalışmıyor

Elon Musk'ın şirketi satın almasının ardından her geçen gün yeni bir sorun ile karşımıza çıkan Twitter, 1 ay içinde ikinci kez çöktü. Hem ülkemizde hem de yurt dışında çöken Twitter'ın web sitesinin anasayfası şu an çalışmıyor.
1 ay içinde ikinci kez çöken Twitter'ın anasayfası çalışmıyor

Geçtiğimiz Şubat ayının ilk günlerinde Twitter'da büyük bir kesinti yaşandığını sizlere aktarmıştık. Elon Musk'ın şirketi satın almasının ardından her geçen gün yeni bir sorun ile karşımıza çıkan Twitter, 1 ay içinde ikinci kez çöktü. Hem ülkemizde hem de yurt dışında çöken Twitter'ın web sitesinin anasayfası şu an çalışmıyor.

Twitter anasayfasına giriş yaptığınızda normal şartlarda ilk kez hesap açan kullanıcıların karşısına çıkan "Twitter'a hoş geldin! Dünyanda olup bitenleri görmek için en iyi yer burası. Hemen takip edecek birkaç kişi ve konu bul." yazısı çıkıyor. 

Twitter'ın web sitesindeki anasayfası çökmüş olsa da platform içinde Tweet atabildiğinizi ve daha önce oluşturduğunuz listeleri herhangi bir sorun olmadan takip edebildiğinizi de belirtelim. Twitter'ın mobil uygulamasının kullanımında da herhangi bir sorun bulumuyor.

Kısacası şu an için sadece anasayfa kısmında yer alan Sana Özel ve Takip Edilenler bölümlerinde sorun bulunuyor. Henüz Twitter tarafından konu ile ilgili herhangi bir açıklama paylaşılmadığını da ekleyelim. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.