Ödeme sistemlerine odaklanan DataMesh Group, 30 milyon dolar yatırım aldı

DataMesh Group'un 30 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, girişimin eski yatırımcıları arasında da bulunan NAB Ventures liderliğinde gerçekleşti.
Ödeme sistemlerine odaklanan DataMesh Group, 30 milyon dolar yatırım aldı

Ödeme sistemleri teknolojilerine odaklanan bir fintech olarak karşımıza çıkan DataMesh Group, yatırım aldığını duyurdu. DataMesh Group tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı.

DataMesh Group'un 30 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, girişimin eski yatırımcıları arasında da bulunan NAB Ventures liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, NAB Ventures haricinde ise Deutsche Bank, ANZ’nin yatırım şirketi, 1835i Ventures, Wunala Capital, Fifth Estate ve Peregrine Corporation da katıldı.

Hatırlatmak gerekirse DataMesh Group, 2021 yılında NAB Ventures liderliğinde 115 milyon dolar değerleme üzerinden 12 milyon dolar yatırım almıştı. DataMesh Group'un güncel değerlemesinin paylaşılmadığını da ekleyelim. Alınan 30 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte DataMesh Group girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 42 milyon dolara ulaştı.

2018 yılında Mark Nagy tarafından Avustralya'da kurulan DataMesh Group, ödeme sistemleri konusunda uçtan uca bir hizmet sunuyor. DataMesh Group'un sunduğu hizmetler arasında ise veri işleme çözümleri, finansal ödeme sistemleri yazılımı, altyapı ve veri analitiği ürünleri yer alıyor.

DataMesh Group, müşterilerine mağaza içinde ve online olarak gerçekleşen alışverişler için özelleştirilmiş bir ödeme sistemi teknolojisi sunuyor. Ödeme sistemi ile birlikte veri analitiği konusunda da çözümlere sahip olan DataMesh Group, müşterilerinin ödeme sistemlerini daha verimli bir hale getirmeyi hedefliyor.

DataMesh Group; sahip olduğu teknolojiyi yatırımcıları arasında bulunan Deutsche Bank ile tüm dünyaya, NAB ile birlikte ise Avustralya pazarına açacak. Alınan 30 milyon dolarlık yeni yatırım ise DataMesh Group'un ödeme altyapısı anlaşmalarını yürütmek için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.