Future Talks: Finansal teknoloji, perakendenin geleceğini nasıl etkileyecek?

5 bölümden oluşacak olan Future Talks serimizin üçüncü bölümünün konusu ise "Finansal teknoloji, perakendenin geleceğini nasıl etkileyecek?" olacak.
Future Talks: Finansal teknoloji, perakendenin geleceğini nasıl etkileyecek?

Webrazzi olarak Hepsiburada'nın katkılarıyla hazırladığımız Future Talks serimizin, teslimat süreçleri ve geleceği başlıklı ikinci bölümü geçtiğimiz hafta gerçekleşti. 5 bölümden oluşacak olan Future Talks serimizin üçüncü bölümünün konusu ise "Finansal teknoloji, perakendenin geleceğini nasıl etkileyecek?" olacak.

Üçüncü bölümümüz 12 Ocak Perşembe günü saat 11.00'de yayınlanacak. Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan üçüncü bölümümüzün konukları arasında ise MoneyPay genel müdürü Mehmet Müstehlik ve HepsiPay genel müdürü Ozan Bayülgen yer alacak.

Perakendenin geleceğini konuşacağımız serimizin yeni bölümümüz içinde ülkemizdeki e-ticaret sektörü ile ilgili detayları, yeni finansal teknolojileri, dijitalleşen perakende dünyasını ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Future Talks serimiz içinde daha önce "Yapay zeka ve otonom sistemlerin müşteriye katkıları ve geleceği" ve "Teslimat süreçleri ve geleceği" konuşuldu.

Future Talks'un önceki bölümleri ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Future Talks serimizin bir sonraki bölümü ile ilgili detayları da ilerleyen süreçte sizlere paylaşacağız. 12 Ocak Perşembe günü saat 11.00'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.