Şirket süreçlerinizi tek bir ekranda toplayan araç: Defterdar

Defterdar, şirket sahiplerinin yönetim sürecinde ihtiyaç duyabileceği çözümleri tek panelde topluyor.
Şirket süreçlerinizi tek bir ekranda toplayan araç: Defterdar

Doğukan Coşkun tarafından kurulan Defterdar, işletmelerin şirket kurulumundan yönetimine tüm süreçleri için entegre çözümler sunmayı hedefliyor. Girişim, şirket sahiplerinin yönetim sürecinde ihtiyaç duyabileceği çözümleri tek panelde topluyor.

Defterdar'ın öncelikli olarak kişilerin kısa sürede online olarak şirket kurulumu yapmasını amaçladığını söyleyebilir. İlk olarak 1 Temmuz'da tanıtılan ürünün uzun vadede geniş bir özellik skalasına sahip olması planlanıyor. 

Panele giriş yaptığınızda Ana Sayfa, Ek Hizmetler, Ön Muhasebe, Abonelik ve Ödeme, Ek Dosyalar ve Takvim seçenekleriyle karşılaşıyorsunuz. Ana sayfa üzerinden şirket kurulumu için başvuru yapabiliyor ve başvuru sürecini takip edebiliyorsunuz. 

Anasayfa'nın yanında yer alan ek hizmetler sekmesine bastığınızda ise panel üzerinden muhasebe, sanal ofis ve e-ticaret entegrasyonu gibi hizmetlere ulaşabiliyorsunuz. Defterdar, bu hizmetleri sağlayabilmek adına muhasebe girişimi Paraşüt, e-ticaret yönetim şirketli Yengeç ve eOfis ile iş ortaklığı yapıyor. Ocak ayında yayına alınacak güncellemede panel üzerinden eOfis üyeliği almak da mümkün olacak. 

Ek hizmetler çatısı altında Marka ve tescil, e-imza, KOSGEB İleri Girişimcilik Desteği ve Yeni Girişimcilik Danışmanlığı başvurusunun aktif olduğunu görüyoruz. Kullanıcılar başvurularını tamamladıktan sonra Abonelik ve Ödeme ekranından başvuru durumlarını takip edebiliyor. Aynı şekilde alınan hizmetlerin ödeme süreçleri de aynı panelden kolayca görüntülenebiliyor.

Ön Muhasebe sekmesine tıkladığımızda ise Defterdar içinden Paraşüt'e giriş yapabileceğiniz bir alana yönlendiriliyorsunuz. Deftertar, kurduğu entegrasyon ile Paraşüt'ün ön muhasebe ve e-belge çözümlerini kendi platformuna taşımış oluyor.

Kullanıcılar bu alandan fatura takibi, gelir gider takibi, raporlama, stok takibi, kredi kartı ile online tahsilat, e-fatura, e-arşiv, e-ihracat gibi temel ön muhasebe hizmetlerine erişebiliyor.

Aracın içinde ayrıca bir takvim uygulaması da yer alıyor. Çözümler ile ilgili gerekli tüm süreçleri ve planlamaları bu ekrandan takip edebileceğiniz belirtiliyor. Bunun yanında Dosyalar sekmesinde ise kullanıcıların kendi şirket dokümanlarını platforma yüklemesi sağlanıyor. 

Defterdar üyeliklerinin fiyatlandırması 400 TL ile 1050 TL arasında değişiyor. Şirket kurma ve finansal süreçlerde dijital bir yol haritasıyla ilerlemeyi düşünenler Defterdar'a şans verebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.