GBA'nın 2022 yılında neler yaptığını Ata Uzunhasan ile birlikte konuştuk

Yatırımcılar ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize Galata Business Angels (GBA) ile birlikte devam ediyoruz.

Simya GSYF ve 212'nin gelecek planlarını Numan Numan ile konuştuğumuzu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Yatırımcılar ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize Galata Business Angels (GBA) ile birlikte devam ediyoruz.

Ülkemizdeki girişim ve yatırım ekosisteminin önemli oyuncuları arasında yer alan Galata Business Angels'ın tüm detaylarını GBA yönetici direktörü Ata Uzunhasan ile birlikte konuştuk. 2012 yılında kurulan Galata Business Angels'ın 10 yıllık serüveni ile ilgili detayları bizlerle paylaşan Ata Uzunhasan, toplamda 38 melek yatırımcıları olduğunu da paylaştı.

2022 yılında gerçekleşen yatırımlarla bugüne kadar toplamda 50 yatırıma ulaştıklarını da aktaran Uzunhasan, toplamda 12 milyon dolar yatırım yaptıklarını da paylaştı.

2022 yılı içinde 5 yatırım gerçekleştirdiklerini de belirten Uzunhasan, bu yatırımlardan 3'ünün ise yeni şirketlere olduğunu dile getirdi. Hatırlatmak gerekirse GBA'nın 2022 yılı içinde yatırım yaptığı girişimler arasında Getmobil ve Neol gibi önemli girişimler de yer alıyor.

Ata Uzunhasan ile gerçekleştirdiğimiz röportaj içinde Galata Business Angels'ın 10 yıl içinde neler yaptığı, 2022 yılını nasıl geçirdiği ve gelecek planları ile ilgili detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.