Getmobil, 180 milyon TL değerleme üzerinden 27 milyon TL yatırım aldı

Getmobil, tohum yatırım aldığını duyurdu. Getmobil tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 27 milyon TL yatırım aldı.
Getmobil, 180 milyon TL değerleme üzerinden 27 milyon TL yatırım aldı

Yenilenmiş akıllı telefon alım-satım pazarının ülkemizde büyümeye başladığını geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Bu pazara odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Getmobil, tohum yatırım aldığını duyurdu. Getmobil tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 27 milyon TL yatırım aldı.

27 milyon TL'lik tohum yatırım turunun, 180 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. Getmobil'in 27 milyon TL'lik yatırım turu, Galata Business Angels (GBA) liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, GBA haricinde ise Nevzat Aydın, Birol Yücel, Cem Topçuoğlu, Fırat İşbecer, Ömer Aras, Umur Ozal, Ahu Serter, Ahmed Karslı, Emre Kenci, Sercan Işık, Yılmaz Yıldız ve İzzet Zakuto gibi önemli isimler katıldı.

Getmobil ekibi

Getmobil tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yatırım, hızla büyüyen yenilenmiş elektronik ürün pazarının Türkiye’de gelişip genişlemesini desteklemek için kullanılacak. 2018 yılında Mehmet Uygun ve Zeynep Uygun tarafından kurulan Getmobil'in Ticaret Bakanlığı’ndan 2022 yılında aldığı lisans ile resmi olarak Yenileme Merkezi ünvanını almaya hak kazandığını da ekleyelim.

Alım-satım süreçlerinde kapıdan teslimat ve anında ödeme gibi avantajlar sunan Getmobil, hem yenilenmiş cihaz satın almak isteyenlere hem de eski cihazlarını satmak isteyenlere hizmet sunuyor.

Üç kişi olarak başladıkları yolculukta çok yakın zamanda 100 kişiye ulaşacaklarını belirten Getmobil kurucu ortağı ve CEO'su Mehmet Uygun, bugüne kadar elde edilen tüm başarının yenilenmiş cihaz dünyasına ve gelecekteki etkilerine inanan mükemmel bir ekibin ayrı ayrı çok değerli katkıları ile elde edildiğini dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.