YapıRadar, 34 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

YapıRadar tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, ikinci tohum yatırım turunu 34 milyon TL değerleme üzerinden tamamladı.
YapıRadar, 34 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Güncel inşaat projelerini bir araya getiren bir platform olarak karşımıza çıkan YapıRadar'ı ilk olarak 2019 yılının Mart ayında sizlere aktarmıştık. Aynı yılın Kasım ayında ise 10 milyon TL değerleme üzerinden 600 bin TL yatırım alan girişim, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

YapıRadar tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, ikinci tohum yatırım turunu 34 milyon TL değerleme üzerinden tamamladı. 34 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleşen yatırım turuna, İsviçre merkezli Light Eagle, Partner ve Join Venture ile Ahu Serter, Melih Ödemiş, Mehmet Çelikol, Yılmaz Yıldız, Ahmet Giray Ölmez, Onur Kurugöl ve Emre Açıkel gibi önemli melek yatırımcılar katıldı.

Yeni yatırımcıların yanı sıra YapıRadar'ın ilk tohum yatırımcısı konumunda bulunan Güler Holding'in ikinci yatırım turuna katıldığını da ekleyelim. YapıRadar'ın 34 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleşen tohum yatırım turunda ne kadar yatırım aldığı ise paylaşılmadı.

2018 yılında kurulan ve ilk ürünü olarak inşaat projelerinin güncel verisini inşaat tedarikçileriyle paylaşan YapıRadar, sunduğu bilgi platformundaki üyelikler üzerinden gelir elde ediyor

30 bine yakın proje, 45 bine yakın müteahhit, çözüm ortağı ve tedarikçi firma ile 1800'ün üzeri üye çözüm ortağı sayısına ulaşmış durumda olduklarını belirten YapıRadar CEO'su ve kurucu ortağı Devrim Ünal Saygın, TÜİK verilerine göre geçen yılın aynı dönemine oranla sektörün yüzde 119 büyümüş durumda olduğunu ve sektörde dijital dönüşüm henüz başlangıç aşamasında olduğunu sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.