Amazon, Fire TV hizmetine müzik videoları eklemeye başladı

Amazon, ABD'deki Fire TV kullanıcılarının, artık büyük veya bağımsız plak şirketlerinin müzik videolarını ücretsiz olarak izleyebileceğini duyurdu. Başka ülkeler için müzik videoları özelliği henüz aktif değil.
Amazon, Fire TV hizmetine müzik videoları eklemeye başladı

Amazon, ABD'deki Fire TV kullanıcılarının, artık büyük veya bağımsız plak şirketlerinin müzik videolarını ücretsiz olarak izleyebileceğini duyurdu. Başka ülkeler için müzik videoları özelliği henüz aktif değil. Bu kapsamda Amazon, Xite'ın on binlerce müzik videosundan oluşan kataloğunun Fire TV hizmetinde ücretsiz olarak izlenebilmesi için Xite ile bir anlaşma yaptığını duyurdu. Bu özellik, her izleyicinin beğenisine ve geçmişine dayalı olarak kişiselleştirilmiş öneriler sunacak. 

Müzik videolarını izlemek için indirme, ekstra ücret veya abonelik gerekmeyecek. Reklam destekli müzik videoları arasında, Billboard Hot 100'deki sanatçıların videolarının yanı sıra farklı türlerden klasiklerden oluşan bir katalog da bulunabilecek. Amazon, yeni içeriklerin düzenli olarak ekleneceğini belirtti. 

FireTV kullanıcıları, sınırsız müzik videosu atlama hakkına ve ayrıca sürekli olarak benzer müzik videoları akışını oynatma seçeneğine de sahip olacak. 

Eğer ABD'de yaşayan bir Fire TV kullanıcısıysanız, müzik videolarına ulaşmak için Fire TV uzaktan kumandasındaki sesli kumandaya basmanız ve "Alexa, find Music Videos" demeniz yeterli. Aynı zamanda App Store'da "Music Videos" araması yapıp ardından "Music Videos on Fire TV" seçeneğine de tıklayabilirsiniz.

Fire TV kullanıcılarının, müzik videolarına ek olarak, artık Bloomberg, The Street, CNBC gibi iş ve finans haberlerinin yer aldığı reklam destekli ek içeriğe erişebileceğini de belirtelim. Amazon, oyun cephesinde ise kullanıcıların oyun önizlemelerini ve fragmanlarını, oyun haberlerini, geliştirici röportajlarını izleyebileceklerini açıkladı. Fire TV artık, Always Funny Videos, FailArmy, People Are Awesome ve The Pet Collective gibi platformlardan videolar da sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.