Simya GSYF ve 212'nin gelecek planlarını Numan Numan ile konuştuk

Numan Numan ile birlikte hem 2022 yılının onlar için nasıl geçtiğiniz hem Simya girişim sermayesi yatırım fonunu hem de 212'nin gelecek planlarını konuştuk.

500 Emerging Europe'un gelecek planlarını ve 2022 yılının nasıl geçtiğini Enis Hulli ile konuştuğumuzu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Yatırımcılar ile 2022 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldımız yerden devam ediyoruz. 

Serimizin ikinci konuğu ise 212 kurucu ortağı Numan Numan oldu. Hatırlatmak gerekirse 212 ve Neo Portföy'ün iş birliğine giderek Simya isimli bir girişim sermayesi yatırım fonu kurduğunu sizlere aktarmıştık. Numan Numan ile birlikte hem 2022 yılının onlar için nasıl geçtiğiniz hem Simya girişim sermayesi yatırım fonunu hem de 212'nin gelecek planlarını konuştuk.

2022 yılında toplamda 7 firmaya yatırım yaptıklarını paylaşan Numan, bu yatırımların 3 tanesinin yeni firmalara kalan 4'ünün ise halihazırda portföylerinde yer alan girişimlere devam yatırımı olarak gerçekleştiğini dile getirdi. 2010 yılından bu yana yatırım yaptıklarını aktaran Numan, ilk fonlarının 30, ikinci fonlarının ise 50 milyon dolar büyüklüğünde olduğunu paylaştı.

Numan Numan tarafından aktarılan bilgilere göre 50 milyon dolarlık fon ile birlikte bugüne kadar toplamda 16 yatırım gerçekleştirildiğini de ekleyelim. 212 ile ilgili tüm detayları 212 kurucu ortağı Numan Numan ile gerçekleştirdiğimiz röportajda bulabilirsiniz. İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.