Lionel Messi'nin zafer fotoğrafı Instagram'ın en beğenilen fotoğrafı unvanını kazandı

Lionel Messi'nin Dünya Kupası ile birlikte verdiği pozlar,  Instagram'ın en beğenilen fotoğrafı unvanını kazandı. 
Lionel Messi'nin zafer fotoğrafı Instagram'ın en beğenilen fotoğrafı unvanını kazandı

Dün Arjantin Futbol Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanmasıyla gündeme gelen Lionel Messi, bu zaferi Instagram'da paylaştığı görsellerle taçlandırdı. Lionel Messi'nin Dünya Kupası ile birlikte verdiği pozlar,  Instagram'ın en beğenilen fotoğrafı unvanını kazandı. 

Hatırlarsanız, 2019 yılında bir yumurta fotoğrafı kısa sürede 38 milyon beğeniye ulaşarak Kylie Jenner’ın, 2018’de Instagram’ın en beğenilen fotoğrafı unvanına erişen paylaşımını geride bırakmıştı. 

Son zamanlarda 56 milyon beğeniye sahip olan yumurta fotoğrafı, Messi'nin 59 milyon beğeni alan Dünya Kupası paylaşımı ile Instagram’ın en beğenilen fotoğrafı unvanını kaybetmiş oldu. Messi'nin paylaşımı 59 milyonu geçerken, Dünya Kupası ile birlikte takipçi sayısı da 402 milyona ulaştı. 

Bir zamanlar Instagram'daki içerikleri eleştirmek için kurgulanan “world_record_egg” de böylece gerçek bir başarı karşısında bayrağı devretmiş oldu. Zira Lionel Messi, performası ile karyerinde pek çok rekora imza atarken, Dünya Kupası'na 35 yaşında kavuşmuş oldu. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.