Good Job Games, Zen Match oyununu Moon Active'e satıyor

Yerli bir mobil oyun girişimi olan Good Job Games, Zen Match isimli bir mobil oyununu yurt dışı merkezli bir firmaya satıyor.
Good Job Games, Zen Match oyununu Moon Active'e satıyor

Ülkemizdeki mobil oyun ekosistemi, her geçen gün yatırım ve satın almalar ile birlikte büyümeye devam ediyor. Karşımıza çıkan bilgilere göre yerli bir mobil oyun girişimi olan Good Job Games, Zen Match isimli bir mobil oyununu yurt dışı merkezli bir firmaya satıyor.

Rekabet kurumu açıklamasında yer alan bilgilere göre Good Job Games'in Zen Match oyunu, Moon Active'e satılıyor. Açıklamada Good Job Games Bilişim Yazılım ve Pazarlama AŞ'ye ait olan "Zen Match" oyununa ilişkin iş ve bir kısım varlıkların Moon Active Ltd. tarafından devralınacağı paylaşıldı.

Good Job Games ve Moon Active arasında gerçekleşen anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

2011 yılında Tel Aviv'de kurulan Moon Active, iOS, Android ve Facebook için oyunlar geliştiren bir oyun firması olarak hizmet sunuyor. Moon Active'in bugüne kadar 425 milyon doların üzerinde yatırım aldığını da ayrıca ekleyelim.

Hypercasual ve casual bulmaca oyunlarına odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Good Job Games ise 2017 yılında İstanbul'da kuruldu. Hem iOS hem de Android platformları için oyunlar geliştiren Good Job Games'in 30'dan fazla oyunu bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.