Webrazzi Fintech 2022'nin konferans programı belli oldu

Disrupt, Grow ve Akademi olmak üzere 3 salonda ziyaretçilerimiz ile buluşacak olan Webrazzi Fintech 2022'nin programı belli oldu.
Webrazzi Fintech 2022'nin konferans programı belli oldu

14 Aralık tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek olan Webrazzi Fintech 2022 konferansımızın ikinci tur konuşmacıları belli olduğunu geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Hem online hem de fiziksel katılımla gerçekleşecek olan konferansımızın programı da belli oldu.

3 salonda gerçekleşecek

Webrazzi Fintech 2022 konferansımız Disrupt, Grow ve Academy olmak üzere 3 salonda ziyaretçilerimiz ile buluşacak. Çarşamba günü saat 09:00'da başlayacak olan konferansımız 17:00'de sona erecek. Ülkemizdeki finans ekosistemini bir araya getirecek olan Webrazzi Fintech 2022'de sunum ve panellerin yanı sıra workshopların yer alacağını da ekleyelim.

Webrazzi Fintech 2022 kapsamında konuşulacak olan konular arasında geleceğin finansal hizmetleri, fintech dünyası, dijital cüzdanlar ve Fintech as a Service (FaaS) gibi önemli başlıklar yer alıyor. Kısacası finans dünyası ile ilgili tüm önemli konular, alanında uzman isimlerle birlikte Webrazzi Fintech 2022 sahnesinde yer alacak. 

Konferansımızın ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaştığımızı da hatırlatalım. Dilerseniz Webrazzi Fintech 2022'nin konuşmacılarını detaylı olarak buradan inceleyebilirsiniz. Webrazzi Fintech 2022'nin programına ise buradan ulaşabilir ve katılım sağlamak isterseniz buradan bilet alabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.