Bankless, Earnifi'ı satın aldığını duyurdu

Bülten formatında kripto yayını Bankless, kişilerin henüz sahiplenmediği Airdrop'lardan haberdar olmasını sağlayan Earnifi'ı satın aldığını duyurdu.
Bankless, Earnifi'ı satın aldığını duyurdu

Bülten formatında kripto yayını Bankless, kişilerin henüz sahiplenmediği Airdrop'lardan haberdar olmasını sağlayan Earnifi'ı satın aldığını duyurdu. Kullanıcılar, Ethereum, Cosmos, BSC veya EVM Adreslerini Earnifi'da aratarak, kripto alanındaki kaçırdıkları yatırım fırsatlarını keşfedebiliyor. 

Earnifi aynı zamanda yeni Airdrop'lar, NFT basımları ve Whitelist'ler hakkında kullanıcılarına bildirim gönderiyor. Böylece kullanıcılar  Airdrop'lar ya da Whitelistler aracılığıyla kendilerine sunulan token ve NFT'leri farkederek kolayca sahiplenebiliyor. 

Bankless'ın kurucu ortaklarından Ryan Sean Adams, sadece kendisinin Earnifi üzerinden 10 bin dolar kazanç sağladığını belirtti. 

Bu yeni satın alma ile birlikte, Bankless bir medya şirketinin ötesine geçerek, abone tabanına DeFi ürünleri sunmaya başlayacak. Ayrıca Bankless deneyimine Earnifi'ın da dahil edilmesi üzerine çalışılmaya başlandığını da belirtelim. 

Earnifi kurucusu Dawson Botsford, Earnifi'ın kullanıcılarına şimdiye kadar 150 milyon dolar kazandırdığını ifade ediyor. Ryan Sean Adams ise bu miktarı 10 milyar dolara taşımak istediklerini dile getiriyor. Earnifi'ın 210 binden fazla abonesi bulunuyor. 

Bu noktada Bankless okurlarının ise 250 bini geçtiğini, Podcast programının ise 30 milyon indirme aldığını belirtelim. Bankless, 2023'te daha fazla araca yatırım yaparak eğitim alanında ölçeklenme yakalamayı hedefliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.