MindBehind, 2022 FIFA Dünya Kupası için chatbot geliştirdi

MindBehind, kısa süre önce başlayan 2022 FIFA Dünya Kupası için oldukça kullanışlı bir WhatsApp chatbotu geliştirdi.
MindBehind, 2022 FIFA Dünya Kupası için chatbot geliştirdi

WhatsApp, Instagram ve Messenger gibi platformlarda şirketlerin müşterileriyle mesajlaşarak iletişime geçmelerini hedefleyen bir girişim olarak karşımıza çıkan MindBehind ile ilgili gelişmeleri geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık

Bugün edindiğimiz bilgilere göre MindBehind, kısa süre önce başlayan 2022 FIFA Dünya Kupası için oldukça kullanışlı bir WhatsApp chatbotu geliştirdi. Dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarının başında yer alan 2022 FIFA Dünya Kupası'nı daha kolay takip etmenizi sağlayan MindBehind'ın chatbotu, turnuva ile ilgili pek çok bilgiyi WhatsApp üzerinden kullanıcılara ulaştırıyor.

2022 FIFA Dünya Kupası'nda tutuğunuz ülkeyi seçmenize de imkan tanıyan chatbot, dilerseniz seçtiğiniz ülkenin maçları ile ilgili sizlere bildirim de gönderebiliyor. 2022 FIFA Dünya Kupası Katar WhatsApp isimli chatbotun diğer özellikleri arasında ise fikstür ve maç skorları ile ilgili bilgilendirme kısmı yer alıyor.

Maç skorları ile ilgili detaylı bir bilgilendirme yapan chatbot, bir gün önce oynanmış tüm maçların skorlarını ve o an oynanan maçların skorlarını kullanıcıları ile paylaşabiliyor. Chatbotun kısa süre içinde başlayacak olan maçları saati ile birlikte kullanıcılarına ilettiğini de ekleyelim.

Turnuva fikstürü kısmına geldiğinizde ise içinde bulunduğunuz gün ve ertesi gün ile ilgili tüm turnuva fikstürünü görebiliyorsunuz. Kısacası MindBehind tarafından geliştirilen chatbot, 2022 FIFA Dünya Kupası'nı takip etmeyi oldukça kolaylaştırıyor. Dilerseniz MindBehind'ın chatbotuna buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.